İŞSİZLİK SKRİPTİ - GOOGLE ARAMA YAPICI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MuratEfe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 843

BEN KAÇ DERECE BİR İŞSİZLİĞE SAHİBİM ?

• A ŞIKKI : %100

Oy: 1 33,3%
  • B ŞIKI : A ŞIKKI

Oy: 2 66,7%

• Kullanılan toplam oy
    3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuratEfe

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
22
Bu konuda herhangi bir tanıtım için görsel vesaire beklemeyin öylesine yaptığım işsizlik harikası bir skript :)
NE İŞE YARAR ?
Google'a girip arama yapmak yerine bunu tek komutla sağlayabilirsiniz
NASIL ARAMA YAPACAK BU ?
Size Google'ın yaptığınz kelimelerden oluşan bir arama sayfası verir o sayfaya gittiğinizde arama ile karşılaşırsınız.
Kod:
command /google [<text>] [<text>] [<text>] [<text>] [<text>]:
    trigger:
        if arg 1 is set:
            if arg 2 is set:
                if arg 3 is set:
                    if arg 4 is set:
                        if arg 5 is set:
                            send "www.google.com.tr/search?q=%arg 1%+%arg 2%+%arg 3%+%arg 4%+%arg 5%" to player
                        else:
                            send "www.google.com.tr/search?q=%arg 1%+%arg 2%+%arg 3%+%arg 4%" to player
                    else:
                        send "www.google.com.tr/search?q=%arg 1%+%arg 2%+%arg 3%" to player
                else:
                    send "www.google.com.tr/search?q=%arg 1%+%arg 2%" to player
            else:
                send "www.google.com.tr/search?q=%arg 1%" to player
        else:
            send "aGoogleda arama yapmak için : /google kelime1 kelime2 kelime3 kelime4 kelime5 - şeklinde yazabilirsiniz." to player
            send "aGoogleda arama yapmak için : Minimum kelime :1 - Maksimum kelime :5." to player

Bu konuda herhangi bir tanıtım için görsel vesaire beklemeyin öylesine yaptığım işsizlik harikası bir skript :)
NE İŞE YARAR ?
Google'a girip arama yapmak yerine bunu tek komutla sağlayabilirsiniz
NASIL ARAMA YAPACAK BU ?
Size Google'ın yaptığınz kelimelerden oluşan bir arama sayfası verir o sayfaya gittiğinizde arama ile karşılaşırsınız.
Kod:
command /google [<text>] [<text>] [<text>] [<text>] [<text>]:
    trigger:
        if arg 1 is set:
            if arg 2 is set:
                if arg 3 is set:
                    if arg 4 is set:
                        if arg 5 is set:
                            send "www.google.com.tr/search?q=%arg 1%+%arg 2%+%arg 3%+%arg 4%+%arg 5%" to player
                        else:
                            send "www.google.com.tr/search?q=%arg 1%+%arg 2%+%arg 3%+%arg 4%" to player
                    else:
                        send "www.google.com.tr/search?q=%arg 1%+%arg 2%+%arg 3%" to player
                else:
                    send "www.google.com.tr/search?q=%arg 1%+%arg 2%" to player
            else:
                send "www.google.com.tr/search?q=%arg 1%" to player
        else:
            send "aGoogleda arama yapmak için : /google kelime1 kelime2 kelime3 kelime4 kelime5 - şeklinde yazabilirsiniz." to player
            send "aGoogleda arama yapmak için : Minimum kelime :1 - Maksimum kelime :5." to player
Bi işe yarıyacağını sanmıyorum ama güzel olmuş.İşsizlik Skriptlerinin Devamını Beklerim.:)

konunuza 3 resim veya 1 video yükleyiniz. Aksir taktirde konunuz arşive alınabilir.[DOUBLEPOST=1518250819,1518243429][/DOUBLEPOST]forumda bunun 10/aynısı bulunuyor.

konunuza 3 resim veya 1 video yükleyiniz. Aksir taktirde konunuz arşive alınabilir.[DOUBLEPOST=1518250819,1518243429][/DOUBLEPOST]forumda bunun 10/aynısı bulunuyor.
valla ben aradımda göremedim işsizlikten 5dkda yapıp attım :D

40 yıl düşünsem aklıma gelmez

@Dagon konuyu kilitlermisin? 24 saat dolduda, fotoğraf yok.[DOUBLEPOST=1518330179,1518329906][/DOUBLEPOST]KONU KILIT !

Skript'e 1 gün içerisinde fotoğraf eklemediğiniz için kilitliyorum ve arşive taşıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl