Emir?can#3959
Teşekkür Ederim Dostum.Başarlı bir çalışma olmuş; Başarılarının devamını dilerim...
Saygılarla,
YodaHost // WowserTR \\
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Allahım ne bu güzelik? Gerçekten ara ara müşterilerinizin çok şanslı olduğunu düşünmüyorum da değil. Son olarak da emeğinize sağlık ;) <3
Emir?can#3959
Düşüncelerin için çok teşekkür ederim dostum.Haritan gerçekten forumdaki birçok yapıdan çok daha güzel. Ellerine sağlık. Başarıların devamını dilerim dostum.
Emir?can#3959
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Gerçekten o kadar çok güzel ki bakmaya doyamıyorum. Çok fazla uğraşılmış ve emek kokusu geliyor burnuma. Başarılarının devamını dilerim.
Açtığım bütün konularda paylaşıyorum bir problem yaşamadım. Sanırsam link paylaşmak yasak.Tanıtım konularına iletişim adresi eklemek yasak.
Jotheyc#7331
Bu durumu bir çok kez yaşadım çok iyi biliyorum Moderatör 01.23 kaldırmış iletişim adresini yasak, satış yetkin yok.Açtığım bütün konularda paylaşıyorum bir problem yaşamadım. Sanırsam link paylaşmak yasak.
Emir?can#3959
Size ulaşacağım.dostum sana ulaşmam için discord gibi bir yer atabilirsen yada sen bana ulaş INOΛHH!#4756
Evet haklısınız bende yeni öğrendim. Yine de bilgilendirme için çok teşekkür ederim.Bu durumu bir çok kez yaşadım çok iyi biliyorum Moderatör 01.23 kaldırmış iletişim adresini yasak, satış yetkin yok.
Emir?can#3959
Discord adresinize arkadaşlık isteği yolladım. İsterseniz beraber daha detaylı inceleyebiliriz.haritayı inceleyebileceğimiz hazır bir sunucu olsaydı daha güzel olurdu
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!