Çözüldü İsmini Bilmediğim Bir Crash

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zaferkaan01

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Merhaba Değerli Forum sakinleri Bugün Daha doğrusu 2 3 gündür bu hatayı alıp sunucum kapanıyor önceleri ben basit bir plugin hatası sanmıştım ve Çözmeye çalışmıştım taki bugün çocuğun biri dc mize gelip saldırıyı itiraf edene kadar araştırdım fakat tam ve doğru çözümünü bir türlü bulamadım sizede bir sormam gerekti Sunucu kapanmadan önce olanlar Buyrun:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Link paylaşmak doğrumu bilmiyorum fakat konuya da yapıştırmak istemedim uzun olmaması için bir an önce yardım ederseniz Sevinirim.

Normal koruma eklentileri var mıdır bilmiyorum ancak 2 çözüm yolu sunabilirim. Altta ki eklentiyi yükle ve bukkit.yml ayarını değiştir.

Eklenti:
1-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bukkit.yml Ayarı için:

settings bölümü kısmına altta ki iki satırı ekle

ping-packet-limit: 100 (Burayı kendine göre arttırabilirsin)
use-exact-login-location: true

Bu iki satırı ekle araya bir yere.

Bukkit.yml de ki değişiklikler sunucu kapalıyken yapılıp işlem sonrasında tekrar açılmalıdır.

Sunucunuzda
eklentisi yüklü değilse yükleyiniz.

Yükledim Şuan Adamların Vurmasını Bekliyorum Cevabınız için Teşekkürler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Normal koruma eklentileri var mıdır bilmiyorum ancak 2 çözüm yolu sunabilirim. Altta ki eklentiyi yükle ve bukkit.yml ayarını değiştir.

Eklenti:
1-

Bukkit.yml Ayarı için:

settings bölümü kısmına altta ki iki satırı ekle

ping-packet-limit: 100 (Burayı kendine göre arttırabilirsin)
use-exact-login-location: true

Bu iki satırı ekle araya bir yere.

Bukkit.yml de ki değişiklikler sunucu kapalıyken yapılıp işlem sonrasında tekrar açılmalıdır.

Bunlarıda Uyguladım hocam Teşekkürler

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl