İsmine Üzerine Gelince Hangi Grupta Oldugu Yazıcak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Klokia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 700
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Klokia

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
8
Merhaba Arkadaslar Bir Sunucda Görmüstüm Mesela Süpermen Gruubdaki Kisi Sohbete Birsey Yazdı Diyelim Mausu İsmini Üstüne Getirince Bu Kişi Süpermen Grubdadır Diye Bir Yazı Vardı Yapabilcek Vamrı ?

Merhabalar dediğinizi pek anlamadım birazcık daha detaya girermisiniz?
Yoksa DeluxeTags'dan mı bahsediyorsunuz?​

Merhabalar dediğinizi pek anlamadım birazcık daha detaya girermisiniz?
Yoksa DeluxeTags'dan mı bahsediyorsunuz?​
Hayır Bir Sunuda Gördüm Mesela Biri Süperman Grubunda Chata Birsey Yazıyor Maosu İsminin Üzerine Getirnice Bu Oyunda Süperman Grubundadır Yazıyordu bende öle bi sikript istiyorum mesela süperman.sk permine sahip olan kisini ismine mausu getirince bu kisi superman grubda yazsın

Dostum aradığın şey json.
Json diye arat çıkıcak karşına

Hayır Bir Sunuda Gördüm Mesela Biri Süperman Grubunda Chata Birsey Yazıyor Maosu İsminin Üzerine Getirnice Bu Oyunda Süperman Grubundadır Yazıyordu bende öle bi sikript istiyorum mesela süperman.sk permine sahip olan kisini ismine mausu getirince bu kisi superman grubda yazsın

Kastettiğiniz şey Motto'nun da dediği gibi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
veya ücretsiz'i yiğitin dediği gibi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tır.

Ancak Hqesin anlattığı gibi skript ile yapmak isterseniz Skript-v2.2 dev26c'de gelen JsonChat özelliğini kullanabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl