xMysterio_
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- xMysterio_
Discord:
xmysterio_.
xmysterio_.
ekom06
mashe1337
TAB Eklentisi yükle, isimlerin yanına &c%healths% yaz olur.Ben ismin yanında can göstermesini istiyorum aynı fotodaki gibi
xmysterio_.
Böyle oluyor.TAB Eklentisi yükle, isimlerin yanına &c%healths% yaz olur.
xmysterio_.
ekledim çalışmadı maalesefİstediğin eklenti bu olabilirDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ekom06
JAVA 16 kurulu olması gerekmektedir o zaman çalışırekledim çalışmadı maalesef
ekstra bi eklentiye ne gerek varki tab eklentisinde bu ozellik var zatenİstediğin eklenti bu olabilirDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
xmysterio_.
kanka ben üstdede belirtdiğim gibi ismin yanında göstermesini istiyorumekstra bi eklentiye ne gerek varki tab eklentisinde bu ozellik var zaten
tab eklentisini kurup confige girip
belowname-objective:
enabled: false
olucaktır bunu true yapıp deneyin
text: "&cHealth" olucaktır istediginze gore düzenleyebilirsiniz
ekom06
nametagedit eklentisi kullanıyorsan oradan grupların yanına kalp emojisi koy ve placeolderapi den de /papi ecloud download player yapıp %player_max_health% kullanabilirsinkanka ben üstdede belirtdiğim gibi ismin yanında göstermesini istiyorum
ekom06
tab da da aynı şey gözükücek bunu deneme pardonnametagedit eklentisi kullanıyorsan oradan grupların yanına kalp emojisi koy ve placeolderapi den de /papi ecloud download player yapıp %player_max_health% kullanabilirsin
örnek bi resim bırakayım
Ekli dosyayı görüntüle 239242
mubintr
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!