Çözüldü İsmin başında [world] yazısı ve tag ile ismin yanında < ile > işaretleri var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MTMCcraft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.130
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MTMCcraft

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
34
Minecraft
YoungCrow_YT

Discord:

YoungCrow#0423

Sayın Arkadaşlar;
İsmin Başında [World] yazısı var ve chatte tag ile nickname'in yanında < ile > işaretleri var
Aşağıdaki gibi;
2020-01-23_21.03.35.png

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu Arada Arkadaşlar Powerranks Pluginini İndirip Powerrankstaki Bütün Tagları Silince Bu Hata Gidiyor Ama Bu Sefer De Blok Kırılmıyor Da koyulmuyor da

multiverse core kullanıyorsan configden kapatabilirsin (configini at)

Bu sorun Multivers-Core plugininden kaynaklanmaktadır. Multivers-Core pluginine girin Config.Yml açın ve prefixchat: true kısmını prefixchat: false yapın. Ardından /mvm reload yazın, sorun düzelecektir.

Merhaba, Multiverse plugini dosyasına girin. Config'e girin ve prefixchat bölümünü false yapın.

Agalar onu ben de biliyodum da o ayarı yaptım diye biliyodum fakat yapmamışım :) sağolun World yazısı gitti de < > işaretleri hayla var yardım ederseniz sevinirim :) <3

Agalar onu ben de biliyodum da o ayarı yaptım diye biliyodum fakat yapmamışım :) sağolun World yazısı gitti de < > işaretleri hayla var yardım ederseniz sevinirim :) <3
Essentials bu şekilde mi

Kod:
chat:
  radius: 0
  format: '&8[&f{ISLAND_LEVEL}&8] {DISPLAYNAME} &8▸ &f{MESSAGE}'
  group-formats:
    Oyuncu: ' &8[&f{ISLAND_LEVEL}&8] {DISPLAYNAME} &8▸ &f{MESSAGE}'

Merhaba <> işaretlerini kaldırmanız için 1-2 adım ile anlatacağım;

Öncelikle essentials giriş yapıp config.yml girelim. Daha sonrasında;

bandicam 2020-01-23 09-05-35-647.jpg

679. satıra gelelim format: ın sağ tarafında muhtemlen " <> " işaretleri mevcut o işaretleri silip ctrl+s ile kayıt edin ve essentials ekelntisine reload atın düzelecektir.

Teşekkürler Sorun çözüldü konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl