Çözüldü İşletme Plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xeressa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xeressa

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Xeressa

Discord:

Xeressa

Oyunda işletme amaçlı kullanabileceğim plugin bilen var mı ? Bir bölgeyi görüntü olarak dükkana çevirip orayı satılık yapmak istiyorum. Orayı satın alana da belirli aralıklarla oyun içi paranın yatmasını, orada düzenleme yapabilmesini istiyorum. Böyle bir plugin var mıdır, varsa adı nedir yardımcı olur musunuz

Merhaba sanırım
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklenti işinizi görecektir.
Ekonomi olarak işe yaramıyor sanırım fazla incelemedim. Ama afk kaldıkça item kazanıyorsun, o itemleri de npc gibi vb şeyler de satabilrisin. Yada NBT destekliyorsa banknot yaparsın sağ tıklanınca satar.

İşinize yaradıysa En iyi cevap verirseniz sevinirim.

Teşekkür ederim baya işimi görür bu bunu yapmamı sağlayacak bir pluginde arıyordum zaten. Tam olarak yazdığım gibi bir plugin bilen varsa ayrıca onu da öğrenebilirsem çok güzel olur

Teşekkür ederim baya işimi görür bu bunu yapmamı sağlayacak bir pluginde arıyordum zaten. Tam olarak yazdığım gibi bir plugin bilen varsa ayrıca onu da öğrenebilirsem çok güzel olur
İşinizi gördüyse "En iyi cevap" verirseniz sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl