İşler nasıl gidiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wulnrydev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 126

wulnrydev

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
26
Minecraft
rivoles

Discord:

wulnry

Neler yapıyorsunuz, hayat nasıl?

Yorgun.

Bir yandan bitmeyen borçlar, bir yandan iş bir yandan forum bir yandan özel işler derken yoruluyor insan. Sen nasılsın?

Yorgun.

Bir yandan bitmeyen borçlar, bir yandan iş bir yandan forum bir yandan özel işler derken yoruluyor insan. Sen nasılsın?
Valla benimde şu aralar yoğun. Sunucu mu dersin çıkan problemler mi dersin, özel hayat mı dersin, insanlar ne der, nasıl olur ohoo hepsiyle ilgilenmeye çalışıyorum. İnşallah bir süre sonra rahatlayacağız.

İstediğin bişeyleri borç içinde aldığın zaman hep stress hep bunaltıcı günler? hesap kitap yapmaktan kafayı yemelik günler hele vardiyalı isen ve bakman gereken kardeşin olduğu zaman daha da yorucu günler

İyi diyelim iyi olsun yoksa her daim kötü

Türkiyede iyi bir haber olsada günümüz iyi geçse, herşey bir piramit gibi üsten aşağı

Türkiyede iyi bir haber olsada günümüz iyi geçse, herşey bir piramit gibi üsten aşağı
Aslında ülkede o kadar çok kötü şey yaşadık ki küçük şeylerle mutlu olmayı öğrendik aslında. Discord'un açılacağını duyunca bile

İşten izinliyim sabah tasarım freelance hallediyorum öğlen dizi film akşam piyasa gece arkadaşlarla bannerlord takılmaca sardı baya bugünler bana

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl