Tasarım Island Dark icin yaptığım Tasarımlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dostka

Zafer. "Zafer benimdir!‟ diyebilenindir. ·
Elmaslar
48

Discord:

Dostka#6057

Selam MC-TR Ailesi
Island Dark icin yaptığım Tasarımları size sunmak istiyorum.
LOGO
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Logo güzel fakat konu tasarımı için aynı şeyi söyleyemem.

Teşekkürler

2-3 konuna baktım ve logoları cidden iyi yapıyorsun. Öneri olarak, son fotoğraftaki sunucuyu tanıtma yazısının fontunu değiştirebilirsin (sanırım burda default kullanmışsın). Ben yazım yanlışlarına genel olarak takan birisi olarak daha dikkatli yazmanızı öneriyorum :D Son fotoğrafta 1-2 tane eksik harf var ama çok büyük sıkıntı değil. 10 üzerinden 7.5 verebilirim. Başarılar.

2-3 konuna baktım ve logoları cidden iyi yapıyorsun. Öneri olarak, son fotoğraftaki sunucuyu tanıtma yazısının fontunu değiştirebilirsin (sanırım burda default kullanmışsın). Ben yazım yanlışlarına genel olarak takan birisi olarak daha dikkatli yazmanızı öneriyorum :D Son fotoğrafta 1-2 tane eksik harf var ama çok büyük sıkıntı değil. 10 üzerinden 7.5 verebilirim. Başarılar.
Teşekkürler :D

Güzel tasarımlar yapmışın kardeş Helal Olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl