Çözüldü Işınlanırken 3 saniye bekletmeme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

çağrı akbulut

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Skyblock serveri kuracağım oyuncular warplara ışınlanırken veya spawn yazarken 3 saniye bekletmesini istiyorum.Ama bir türlü halledemedim.Essentialsden delayları ayarladım 3 yazdım yine olmuyor.Skript ile çözülecekse yardım edermisiniz :D.

Bunu deneyin arttırabilirsiniz
Kod:
command /warp lapis:
    cancel event
    send "&cLapis &6warpına ışınlanılıyor, biraz &cbekle!"
    wait 3 seconds
    execute console command "warps lapis %player%"
    stop

Hayır Essentials dan ayarlanabiliyor, hatırlamıyorum ama şuydu galiba, - essentials.bypass iznini verince oluyordu...[DOUBLEPOST=1486988986,1486988894][/DOUBLEPOST]Birde Essential configde teleport delay yazan yer 0 yaz

Essentials/config dosyasına girin ve CTRL - F yapıp teleport-delay: adlı kodu arattırın orada zaten yazıyor kaç saniyede yapacağın :)

Essentials/config dosyasına girin ve CTRL - F yapıp teleport-delay: adlı kodu arattırın orada zaten yazıyor kaç saniyede yapacağın :)
Dostum zaten onu 3 yaptım.Fakat yine aynı sorun devam ediyor.Kullandığım pluginlerde bunlarç

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    50,7 KB · Görüntüleme: 413
Essentials güncel mi ?

Essentials güncel mi ?
Nasıl güncelleyebilirim[DOUBLEPOST=1486997751,1486997674][/DOUBLEPOST]
Kardeşim 3 yap demiyorum ki sana??????, 0 yap 0 eğer 0 yaparsan anında ışınlar anladınmıı??
dostum beni amacım 3 saniye bekletmesi. Oraya hangi rakamı yazarsam o kadar bekleteceği için 3 yazıyorum. yani 3 saniye.
Ama sorun şu ki 3 saniye yazmama rağmen bekletmiyor. direk ışınlıyor.

Nasıl güncelleyebilirim[DOUBLEPOST=1486997751,1486997674][/DOUBLEPOST]
dostum beni amacım 3 saniye bekletmesi. Oraya hangi rakamı yazarsam o kadar bekleteceği için 3 yazıyorum. yani 3 saniye.
Ama sorun şu ki 3 saniye yazmama rağmen bekletmiyor. direk ışınlıyor.
- essentials.bypass yetkisi varsa sil yetkisini...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl