KonsolCraftTR
Play.KonsolCraftr.Tk
- Elmaslar
- 212
- Minecraft
- ByKonsol
Discord:
Konsol.Artz#5992
Konsol.Artz#5992
Konsol.Artz#5992
her oyuna gırdıgımde her warplara gıttıgımde is yazdıgımda bır yerden sonra bıktırıyor yanıgm 1 yazmak zor geliyorsa bence mc bırak :D
Konsol.Artz#5992
aga suan skript plugınını kullanamıyorum agaKod:On Command "/warp warpismi": if player has permission "test.test": set player's gamemode to Creative else: set player's gamemode to Survival
Denermisin?
neden kullanamıyorsun ? , Sunucu sürümüne uygun indir işte.aga suan skript plugınını kullanamıyorum aga
kingOf0!#4055
mv.bypass.gamemode.İSMİN
Konsol.Artz#5992
Ama Cok Bıktırıyor aga bır yerden sonraWarpların farklı wordl lerde olmasından kaynaklı. Örneğin sizin lobiniz ile orman warpınız aynı yerde ise böyle bir problem ile karşılaşmazsınız. Fakat lobi farklı warp orman farklı bir warp olunca bu durum yaşanıyor. Üstteki çözümleri deneyebiliesiniz.
Benimde sık sık yaşadığım bir durumdur fakat artık alıştım :D
nasıl yapıcam anlamadımSkript'iindirmenizi tavsiye ederim. Resmi sitesidir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kendinize,
İSMİN yazan yere oyundaki isminizi yazıp,Kod:mv.bypass.gamemode.İSMİN
permi vermeyi deneyebilirsiniz.
eğer multiverse haricinde ışınlanmalarda gm değiştiren bir plugin yoksa sorununuz çözülecektir.
kingOf0!#4055
kendine "manuaddp isim mv.bypass.gamemode.isim" şeklinde yetki vericeksin.Ama Cok Bıktırıyor aga bır yerden sonra
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
nasıl yapıcam anlamadım
Konsol.Artz#5992
cok saoll bak sana ozelden bır sye yazıcam onuda cozebılırmıyızkendine "manuaddp isim mv.bypass.gamemode.isim" şeklinde yetki vericeksin.
e tabi bu komut groupmanager için.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!