Skript Paylaşımı işinize Yarayacak 13 Skript Belki Daha Fazla

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Onurcreed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.456

Devam Etsinmi

• Evet

Oy: 11 84,6%
  • Hayir

Oy: 2 15,4%

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Onurcreed

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
16
Evet Baslıktan Anlasıldıgı gibi kendi serverimde kullanacagım skriptleri size verecegim inşallah olumlu bir sonuc alırım emek karsılıgı v.b bazıları yarım kaldı kendim düzeltiyorum mesela kredi and coin market.
Lütfen Emegimin Karsılıgı Olarak tesekkür Etmeyi Unutmayınız Elime Geçtikçe Paylasıcagım
Bazıları Denenmedi Kacak Girdigim icin Sorry..

Evet şimdi Gelelim Skriptlerimize.
İlk Skriptimiz Alım Varmı.
Bu Skript Alim Varmı Mesajlarını Degistirir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
İkinci Skriptimiz Otomatik VIP Cekilisi Yapma.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sıra Ücüncü Skriptimizde Bunun Adı ise: Sohbet Kapatma.
Dördüncü Skriptimiz ise: Tamamen Eglence Amaclı Kullanıp Kullanmayacagınıza Siz Karar Vericeksiniz.
Besinci Skriptimiz ise: Kredi And Coin Market
Altinci Skriptimiz ise: Yerdeki Okları Silme
Yedinci ise: Report Skripti
Sekizinci ise: XKJBMIT
Dokuzuncu ise: Troll
Onuncu ise: Restart
On Birinci ise: Sabah Yapma
On ikinci ise: Yagmur Kapatma
On ücüncü ise: Sohbet temizleme
On Dördüncü ise: Loldeki Kombo Sistemi [Test Edilmedi]
On Besinci ise: AntiSpeedmine [Test Edilmedi]
On Altinci ise: Şifreli Banka [Test Edilmedi]
On Yedinci ise: Skin Degistirme [1.7.9 Üstü Çalısır Test Edilmedi]
On Sekizinci ise: Firlatici Basinc Plakalari [Test Edilmedi]
On Dokuzuncu ise: Railgun [Test Edilmedi]
Yirminci ise: Yürüyen Ucah [Test Edilmedi]
Yakında Eklenicek Pastebin Limiti Doldu -.- :(
Yirmikinci ise: Yetenek Agaci [Test Edilmedi]
Yirmiücüncü ise: Bows++ [Test Edilmedi]
Pastebin Fck -.-

Son düzenleme:
Senin olup olmadığını yazsaydın ?

Güzel Bir Konu Başarılarının Devamını Dilerim

gİRDİM Ve 404 D: Not Found Link Güncellersen İyi Olur :D

Bu siteye ulaşılamıyor
pastebin.com ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü.

ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
Niye Anonim oluyon[DOUBLEPOST=1461258799,1461258766][/DOUBLEPOST]link atma yerine kod koyabilirdin

Ondördüncü (LOL Kombo Sistemi)'ni çok sevdim gayet güzel konu.

Bu siteye ulaşılamıyor
pastebin.com ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü.

ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
Niye Anonim oluyon[DOUBLEPOST=1461258799,1461258766][/DOUBLEPOST]link atma yerine kod koyabilirdin
Okadar çok yazdım ki konu kastı :D :D D:[DOUBLEPOST=1461261257][/DOUBLEPOST]
gİRDİM Ve 404 D: Not Found Link Güncellersen İyi Olur :D
Bende açılıyor proxy uygulamaları kullan kacak girdigim için anonymoux'la anca ona girebildim :D :D

]
Okadar çok yazdım ki konu kastı :D :D D:[DOUBLEPOST=1461261257][/DOUBLEPOST]
Bende açılıyor proxy uygulamaları kullan kacak girdigim için anonymoux'la anca ona girebildim :D :D
eVET Reklamları Engelleyen Eklenti Sağolsun :D

sırf bu skript için yarım saat uğraşıp kayıt oldum girdim tüm skriptler telekomünasyon iletişim başkanlıgı tarafından yasaklanmış
ayıp vallahi hem kayıt olduruyosunuz hem düzgün link atmıyosunuz

sırf bu skript için yarım saat uğraşıp kayıt oldum girdim tüm skriptler telekomünasyon iletişim başkanlıgı tarafından yasaklanmış
ayıp vallahi hem kayıt olduruyosunuz hem düzgün link atmıyosunuz
Öncelikle Hocam. Pastebin.com Şuanlık En iyi Diyebilirim hastebin.com'a atsaydım kodlar siliniyordu belli günden sonra zenmate indirip girmek çokmu zor? yada dns degistirmek

Öncelikle Hocam. Pastebin.com Şuanlık En iyi Diyebilirim hastebin.com'a atsaydım kodlar siliniyordu belli günden sonra zenmate indirip girmek çokmu zor? yada dns degistirmek
Zenmate dns felan hiç gerek yok bir site var ordan linki yapıştır gir :D

translateye girin:linki yapıştırın türkçeden ingilizceye çevir diyin girsin bukadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl