İsimsizRPG alımları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ImperialSwag

2 günlük premium sahibi <3
Elmaslar
86
Merhaba, mmorpg sunucusu açma istediğim uzun süredir vardı ve geçenlerde açtığım bir konuda aldığım tepkiler sebebiyle başlamaya karar verdim.

Proje Bilgileri
Projenin plugin ve kod kısmının %100'ü kendim kodlayacağım, başka bir sunucuya benzeticek olursak inanılmaz başarılı yabancı mmorpg sunucusu wynncraft'a benzer oyun stili olması ile birlikte, daha gelişmiş bir eşya sistemi sunucağımı düşünüyorum. Ayrıca tamamıyla Türkçe olması ve sadece Türkçe konuşan insanlara hitap etmesi, oyuncuları kısıtlamakta olsada, yeterince büyük bir kesime hitap ediceğimizi düşünüyorum.

Proje isminin İsimsiz olmasının sebebi isim bulamamış olmam, proje ismi daha sonradan değişecek :)

Aradığım Pozisyonlar
(Sunucu yetkilisi alımı, sunucunun alfa sürümü hazır olduktan sonra yapılıcaktır.)​
Başvurular sadece bu konu üzerinden yapılmalıdır, lütfen benim ve başkalarının yorumlarına açık olun!
Metin yazarları: Metin yazarının işi oluşturulan görevlerde, itemlerde ve plugin mesajlarındaki yazıları türkçe kurallarına uygun bir şekilde yazmak ve/veya kontrol etmek.

Kod:
Oyun içi isim:

Kendiniz hakkında:

Tecrübeleriniz:

"Talihsizlik İksiri" isminde bir iteme yazacağınız bilgilendirme metni ve flavor text (bilgilendirmenin artından yazılan item ile ilgili metinleri nasıl yazardınız:

Yaşlı bir adamın oyuncuya vereceği görevin (görev kasabanın dışında kaybolan torununu bulmakla ilgili) metnini nasıl yazardınız:

Bir köylünün bir kraldan vergileri indirmesini söylemesini nasıl metne vururdunuz:

İçerik oluşturucuları: Bu işin yapması gereken şey, genelde görev oluşturmak, bunun dışında dungeon ve raid tarzı içerik oluşturma, ama genelde görev oluşturma.

Kod:
Oyun içi isim:

Kendiniz hakkında:

Tecrübeleriniz:

Oyuncunun ilk geldiği ve umursanmadığı kasabada verilebilecek bir görev, ve görevi veren kişinin statüsü sizce nasıl olabilir:

Oyunucuya verilecek olan özel bir itemin görevi nasıl olmalıdır:

Sıkıcı olduğunu düşündüğünüz bir görevi açıklayın:

Eşya tasarımcısı: Bu işin amacı, eşya tasarlayıp, bu eşyayı cubik studio üzerinden (programı ben sağlayacağım :) ) oluşturup, bir texture pack oluşturarak oyuna ekleyebilmemizi sağlamak. Nasıl olduğunu bilmesenizde hayal gücünüze ve el yeteneğinize güveniyorsanız lütfen başvurun.

Kod:
Oyun içi isim:

Kendiniz hakkında:

Tecrübeleriniz:

Oyuncunun ilk başladığında bulacağı silahlardan örnekler verebilir misiniz:

Oyuncunun bulabileceği ender itemlerden örnekler verebilir misiniz:

Sizce efsanevi ve benzersiz eşyalar nasıl olmalıdır:

İletişim Bilgileri:
Discord: ImperialSwag#9871

İlginiz için teşekkür ederim, umarım yeterince başvuru gelir, normalden farklı bir istek olduğu için biraz şüpheli olsamda eminimki forumun hayalperest insanları yardım edecektir :)

İnşallah güzel bir sunucu olur. Başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl