Skript Paylaşımı İsim Ticket Skripti V0.1 [BETA]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DaisyWork

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
13
Minecraft
Nosbia

Discord:

DaisyWork#0001

Betada Olan 20 Dakikada Yazdığım Kodu Bırakıyorum Hata vs. Bulursanız Söyleyebilirsiniz Düzeltirim

Kullanımı : /isimticket <istediğiniz nick> [Örnek : /isimticket &aMaviPanda] Komudu Yazınca 120 Saniye Bekliyorsunuz 120 Saniye Sonra Oyuncunun Sohbeti Silinir Ve Yeni İsimi Verilir .

Kod:
command /isimticket [<text>]:
    permission: nick.vip
    permission message: &7Bunu Yapamazsın
    trigger:
        send "&b%player% &cBaşarılı Bi Şekilde Ticket Oluşturdun Yeni İsimin &b%arg 1% Olucak" to player
        wait for 120 second
         loop 100 times:
           send " " to player
        execute player command "nick %arg 1%"

Gerçekten 20 dakika mı sürdü?

Betada Olan 20 Dakikada Yazdığım Kodu Bırakıyorum Hata vs. Bulursanız Söyleyebilirsiniz Düzeltirim

Kullanımı : /isimticket <istediğiniz nick> [Örnek : /isimticket &aMaviPanda] Komudu Yazınca 120 Saniye Bekliyorsunuz 120 Saniye Sonra Oyuncunun Sohbeti Silinir Ve Yeni İsimi Verilir .

Kod:
    trigger:
        send "&b%player% &cBaşarılı Bi Şekilde Ticket Oluşturdun Yeni İsimin &b%arg 1% Olucak" to player
        wait for 120 second
         loop 100 times:
           send " " to player
KĞBOASDRDRKĞOBADRTSĞKOBRSDKOBĞOSDRKAKAĞBKOSARDDĞKOSADRBKĞOOBĞSAKDOĞKAOSDBRĞOKASDBRKĞOĞOASDKOĞRRBASRDBKĞOBASDKOĞSRADBBKĞSAODDRĞKOARDĞBKOASKDBOĞĞRĞKOASBRKĞOOBĞSKOADRDKOĞASDDSAODRĞĞBASDBR

20 Dakika esprisi gözümüzden kaçmadı <3​

Harika bir sk olmuş emeğinize sağlık bunun daha gelişmişini 7 saattede yapabilirsiniz.

Kod:
    trigger:
        wait for 120 second
         loop 100 times:
           send " " to player
Hata vb. bulursam söylerim.

KĞBOASDRDRKĞOBADRTSĞKOBRSDKOBĞOSDRKAKAĞBKOSARDDĞKOSADRBKĞOOBĞSAKDOĞKAOSDBRĞOKASDBRKĞOĞOASDKOĞRRBASRDBKĞOBASDKOĞSRADBBKĞSAODDRĞKOARDĞBKOASKDBOĞĞRĞKOASBRKĞOOBĞSKOADRDKOĞASDDSAODRĞĞBASDBR

20 Dakika esprisi gözümüzden kaçmadı <3​
kanka espri olduğunu tek sen anladın .d 3 dakikada yazdım fakat 120 saniyeye ayarladığım için 20 dakika bekledim hata vs. vardı onları düzelttim gine bekledim 4 5 kere bekledim yani

Kendini geliştirmen dileğiyle başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl