Çözüldü /is top çalışmıyor [İS TOP SKRİPTİ VEREBİLECEK VAR MI ?]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TakıntılıOyuncu

Skript İsteklerinizi Özelen Bildirebilirsiniz..!
Elmaslar
61
Yardımcı olamayacaksan ; oldu efendim başka arzunuz... vs gibi mesajlar ile post kasmayın.
Sunucumda ASkyBlock dosyalarını güncelledim çalışmıyor /is top !
İS TOP SKRİPTİ BULABILECEK/YAPABİLECEK VAR MI ?​

LeaderHeads'ta da mevcut top 10 ada.

Sanırsam skripti işe yaramaz çünkü eklenti de mevcut bu yüzden çakışabilir.
Diğer aSkyblock klasör ve jarı silip yerine şunları yükle;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eğer is top yazdığında menü açılmıyorsa konsolda hata vs. çıkıyorsa buraya at.
Reis işte şu anki ASkyBlock dosyamı değiştirmem :( nedenini açıklayayım özellikleri vs var dıyelım ıtemlıyken ada kurdunuz ıtem sılınmez adanızdan atıldınız ıtem sılınmez vesaire :( eğer dediklerimi o verdiğin linke ekleyebilirsen tamamdır reis .

@Klanors /is top yazınca boş mu çıkıyor?

Evet birde az önce fark ettim sadece /island top çalışıyor :D ama /is top olmasını istiyorum komut değiştirme skripti yaptım yukledım fakat bu seferde /is felan çalışmıyor yardımcı olurmusunuz

Eved dedim pardon :D boş değil mesela siz /sadsadsa yazdınız bılınmeyen komut dedı is top da da aynısı oluyor[DOUBLEPOST=1513280622,1513280589][/DOUBLEPOST]
Eved dedim pardon :D boş değil mesela siz /sadsadsa yazdınız bılınmeyen komut dedı is top da da aynısı oluyor
Sen verdiğim dosyaları sunucuna yükle ardından askyblock/config.yml gir resetinventory: kısmını bul false ise true yap diğeri ise biraz aşağıda kickedkeepinv: kısmı var false ise true yap ada açınca ve adadan atılınca itemler gitmeyecektir.
Deniyeyim aga olur umarım :)

O da olmazs leaderheads'ınkini kullan :D

Sen verdiğim dosyaları sunucuna yükle ardından askyblock/config.yml gir resetinventory: kısmını bul false ise true yap diğeri ise biraz aşağıda kickedkeepinv: kısmı var false ise true yap ada açınca ve adadan atılınca itemler gitmeyecektir.
Son olarak oyundan /asadmin reload komutunu yaz.
Resetinv false idi true yaptım fakat kickedkeepinv: diye birşey yok[DOUBLEPOST=1513281222,1513280877][/DOUBLEPOST]
Resetinv false idi true yaptım fakat kickedkeepinv: diye birşey yok
Üstelik yine fayda etmedi /is top :(

Eğer isterseniz eski sürüme dönün isterseniz bu sürümde kalın fark etmez yapmanız gerekenler;
Sunucunuza Vault'un son sürümünü yükleyin;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ada kayıtlarınız yoksa /plugins/aSkyblock/topten.yml dosyasını silin ardından ( ada kayıtları varsa silmeyin) /asadmin topten komutunu yazın ardından ada açıp /is level yazın ve menü durumunu kontrol edin.
Eğer sorun devam ederse .jar dosyasını
ile değiştirin ardından tekrar adımları uygulayın.
Eğer hayla sorununuz devam ediyorsa /is top ve /island top yazdığınızda konsola çıkan hata varsa lütfen buraya atın.
Bence uğraşmayayım yav adamlar /is top yerine /island top yazmaya üşenicek mi ? "land" yazmak zor değil :) konu kitlenebilir uğraşmaya gerek yok.[DOUBLEPOST=1513316377,1513284066][/DOUBLEPOST]
O da olmazs leaderheads'ınkini kullan :D
Bi de leader heads denıycem link atarmısın ?[DOUBLEPOST=1513316467][/DOUBLEPOST]
Bence uğraşmayayım yav adamlar /is top yerine /island top yazmaya üşenicek mi ? "land" yazmak zor değil :) konu kitlenebilir uğraşmaya gerek yok.[DOUBLEPOST=1513316377,1513284066][/DOUBLEPOST]
Bi de leader heads denıycem link atarmısın beleş bi link varsa :D ?

/asadmin topten yazın ve daha sonra /is top yazın sorun ortadan kalkacaktır :)

Konu kilit de yetkinize ne oldu ? birde bişi diyicektım geçen Bır yetkılınız 7.50tl ye mobıl odeme ıle premıum kullanıcı satıcaktı sıstemsem sorun mu ne varmış şu an sorun var mı ? yok ise alıcamda ? dm yönlendirirmisiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl