O kişi geçen benim dcde paket almaya çalışıyordu bu kişiyse uğraşmaya değmez diyebilirimIronGolem (Samet) yani iyi eklenti paketi yapabilir mi sizce?
EmirhanSHN#9040
Evet o ona yaptırıyorum da 70₺ yi peşin ödedim.O kişi geçen benim dcde paket almaya çalışıyordu bu kişiyse uğraşmaya değmez diyebilirim
IronGolem#3499
cemvrs#6234
keşbişolsinEvet o ona yaptırıyorum da 70₺ yi peşin ödedim.
EmirhanSHN#9040
Çünkü istediklerimi 70₺ ye yapmıyorlar.Piyasada bir çok sağlam takımlar ve java ile eklenti yapanlar var iken neden tanınmamış kişilere yaptırıyorsunuz.
EmirhanSHN#9040
Yani o kişiyse 70 tl yazık oldu dıyebilirim quest yapamadıgı için benden satın almaya çalısıyodu :)Evet o ona yaptırıyorum da 70₺ yi peşin ödedim.
EmirhanSHN#9040
O özelliği ben istemiştim çünkü xdYani o kişiyse 70 tl yazık oldu dıyebilirim quest yapamadıgı için benden satın almaya çalısıyodu :)
Aronshire#8111
İstediğiniz gibi BTK ya başvurabilirsiniz bu sizin hakkınız lakin daha paket bitmemiş ve siz sürekli olay çıkardığınız için BTK dan olumsuz bir yanıt alacağınızdan eminim.Neyse iademi isteyeceğim bana saçma sapan bir sözleşme gösteriyorlar dandik bişi :) BTK ya başvurdum bile.. @Aronshire
Aronshire#8111
İstediklerini görsen 120den aşağı yapmıyacağın birşey istediği bir özellik var skriptle yapılamaz birşey.Belki isteklerin bu değerin çok çok üstündedir. ?
EmirhanSHN#9040
Zaten ben onlara danıştım. 70e yapacaklar rı ama bana satmadıklarını söylediler.İstediklerini görsen 120den aşağı yapmıyacağın birşey istediği bir özellik var skriptle yapılamaz birşey.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!