Çözüldü IRONCRAFT REZILLIGI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya arkadaşlar ne bu çocuk çocuk hareketler hem adamın sunucusunu patlat hem 100₺ iste hayır 100₺ çok bir paraymış gibi hatanı kabul etmeyip neden inatla istiyorsun onu anlamadım :D
adamın sunucusunu patlat? alt tarafı bir webhook açığı yüzünden boş kanala spam attım. hatamı kabul ediyorum fakat ödülümün verilmesi lazım çok para değilse sen ver o zaman.

nerenle okuyorsun konuyu banı haketmedim demedim benim şuan hakettiğim tek şey hakkım olan 100 TL. ben kendi irademle çıkmadım ve beni kicklediklerini bilsem çoktan geri girerdim
knk adamları tanımıyorum ama adamların sunucularına zarar ver sonra ödül bekle? ben olsam bende teslim etmezdim.

( Ödülü kazanmış olduğunuz discord sunucusunda kural ihlalinde bulunduğunuz için uzaklaştırılmış ve ödülünüz iptal edilmiştir. )

Son düzenleme:
knk adamları tanımıyorum ama adamların sunucularına zarar ver sonra ödül bekle? ben olsam bende teslim etmezdim.

( Ödülü kazanmış olduğunuz discord sunucusunda kural ihlalinde bulunduğunuz için uzaklaştırılmış ve ödülünüz iptal edilmiştir. )
zarar vermem çekilişle alakası olmayan birşey olduğu için ödül verilmeme sebebi kişisel ban gibi birşey oluyor adamları kızdırdığım için ödülümü vermiyorlar.

Şikayette bulunan kullanıcı @Kozmosxd, çekilişi yapan sunucunun kurallarına uymadığı ve bir yöneticiye bildirmesi gerekirken açığı kullandığı görüldüğünden dolayı çekilişi yapan sunucunun söz konusu kullanıcıyı çekilişten men etme hakkı doğal olarak bulunmakta olup, MTOT isimli topluluğun olayla tek alakası çekilişin Ironcraft ile birlikte gerçekleştirilmesidir. Bu sebeple şikayet edilen taraflara hiçbir işlem uygulanmamasına, şikayetçinin ise olaydan haksız kâr elde etmeye çalışması sebebiyle forumdan 2 aylığına uzaklaştırılmasına karar verilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl