Irk Plugini Veya Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omerxbela

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Merhaba Forum Üyleri Sunucuma Acilan İrk Sistemi Lazim Lütfen Yardim Edin ork elf ve insan olcak ork un extra 2 kalbi olcak elf vurduğunda 1.5 ok hasari daha fazla olcak insan ise güc 2 hiz 1 olucak yaridminizi bekliyorum herkez bakıp geri cıkıyor lütfen bunu yazacak yokmu gropmanager uyumlu yaparsaniz mutlu olurum gruplari ayarladim ben bide her ırkın bölgesi olcak biliyorum cok şey istiyorum ama kurucu -/elfbaslangis ayarla ile elflerin baslangicini ayarlayacak elf ırkında olanlar ise -/elfbase ile gidicek köylerine orklar veya insanlar elflerin bölgelerine gidemeyecek yani ork -/elfbase yazamayacak her ırkın köyü olcak yani elf baslangicin bütün ırkalrda olamsi lazim yani orkbase gibi yardimlarinizi bekliyorum[DOUBLEPOST=1472233175,1472200354][/DOUBLEPOST]
Merhaba Forum Üyleri Sunucuma Acilan İrk Sistemi Lazim Lütfen Yardim Edin ork elf ve insan olcak ork un extra 2 kalbi olcak elf vurduğunda 1.5 ok hasari daha fazla olcak insan ise güc 2 hiz 1 olucak yaridminizi bekliyorum herkez bakıp geri cıkıyor lütfen bunu yazacak yokmu gropmanager uyumlu yaparsaniz mutlu olurum gruplari ayarladim ben bide her ırkın bölgesi olcak biliyorum cok şey istiyorum ama kurucu -/elfbaslangis ayarla ile elflerin baslangicini ayarlayacak elf ırkında olanlar ise -/elfbase ile gidicek köylerine orklar veya insanlar elflerin bölgelerine gidemeyecek yani ork -/elfbase yazamayacak her ırkın köyü olcak yani elf baslangicin bütün ırkalrda olamsi lazim yani orkbase gibi yardimlarinizi bekliyorum
lütfen yardim eden yokmu ya

Son düzenleme:
Benim Zaten Yazmış Olduğum Bir Irk Plugini Var Makul Fiyata Anlaşılabilir. Not: Lisans Vericem Aylık Yada Yıllık Kullanım Ayarlanabilir....

skript bolumune birazcik bak bulursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl