Irish | Web Panel'den Yönetimli Discord Botu!

Ada06

system administrator
Elmaslar
476
Minecraft
AdaGursoy

Discord:

adagursoy

Davet Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Web Panel Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Not: Web Panel de çıkan herhangi bir hatayı yorumlar kısmından veya Ada | NACSS HOST#4696 discord adresinden bildirebilirsiniz.

irish-png-1.png

Selam millet! Ben Ada Gürsoy.
Sizlere yeni botum olan Irish Bot'u tanıtacağım.
Hadi başlayalım!

1587635589309.png

Irish bot'un ilk gün istatistikleri, 1. gün olmasına rağmen büyük bir gelişme katettik. Sunucusuna ekleyen herkese teşekkür ediyorum. Davet ve web panel linki yukarıda bulunmakta. Hadi
geçelim.

1587407501584.png

1587407522973.png

1587407543994.png

1587407561256.png

1587407575737.png

1587407589205.png

1587407602892.png

1587407614915.png

Botumuzda Eğlence/Moderasyon/Sunucu Yönetim/Rol Yönetim/Müzik ve daha fazlası bulunmakta! Sende bu komutları denemek için sunucuna ekle, iyi günler, iyi forumlar!

lucifer3.gif

Son düzenleme:
Başarılı bir bot tebrik ederim Ada.​

Davet Linki:

Web Panel:

Not: Web Panel de çıkan herhangi bir hatayı yorumlar kısmından veya Ada | NACSS HOST#4696 discord adresinden bildirebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 118363

Selam millet! Ben Ada Gürsoy.
Sizlere yeni botum olan Irish Bot'u tanıtacağım.
Hadi başlayalım!

Ekli dosyayı görüntüle 118366

Irish bot'un ilk gün istatistikleri, 1. gün olmasına rağmen büyük bir gelişme katettik. Sunucusuna ekleyen herkese teşekkür ediyorum. Davet ve web panel linki yukarıda bulunmakta. Hadi
geçelim.

Botumuzda Eğlence/Moderasyon/Sunucu Yönetim/Rol Yönetim/Müzik ve daha fazlası bulunmakta! Sende bu komutları denemek için sunucuna ekle, iyi günler, iyi forumlar!

Web paneli
templatesi. Onun dışında güzel.

Manyakk bir bot! bayıldımm.​

Son düzenleme:

Ciddi anlamda uzun uğraşlar verilen harikulade de bir bot olmuş ki şahsen ben fazlasıyla da beğendim ki kendi mekanımda da kullanacağım ?

temanın startbootstrap olması niye kötü bir durummuş gibi gösteriliyor? piyasadaki en hoş temalardan biridir.

Hoş tabii ki ona birşey demedim. O kadar uğraşılmış şık bir bot yapılmış, bence kendileri yapabilirlerdi. O anlamda dedim.

Ciddi anlamda uzun uğraşlar verilen harikulade de bir bot olmuş ki şahsen ben fazlasıyla da beğendim ki kendi mekanımda da kullanacağım ?
Mekanı bize de atın gelelim :D

temanın startbootstrap olması niye kötü bir durummuş gibi gösteriliyor? piyasadaki en hoş temalardan biridir.
Evet öyle.

Hoş tabii ki ona birşey demedim. O kadar uğraşılmış şık bir bot yapılmış, bence kendileri yapabilirlerdi. O anlamda dedim.
:evet:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl