İridyum Skyblock Ada Piston Sınırı ekleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SIRINDOSCARG

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
SIRINDOSCARG

Discord:

sirindoscarf

Piston sandık huni gibi blokların limitlenmesini arıyorum. ve oyun içi parasıyla arttırılabilecek şekilde arıyorum. sunucu sürümü 1.19.4 İridyum Skyblock plugini içerisinde göremedim ama varsa neresinde ve yoksa nasıl ekleyebilirim varmı bilgisi olan. sürekli olarak buraya bakamıyorum kusura bakmayım dc den dm üzerinden iletişime geçerseniz oradan kontrol edebilirim.

discord:_alper.xyz

Piston sandık huni gibi blokların limitlenmesini arıyorum. ve oyun içi parasıyla arttırılabilecek şekilde arıyorum. sunucu sürümü 1.19.4 İridyum Skyblock plugini içerisinde göremedim ama varsa neresinde ve yoksa nasıl ekleyebilirim varmı bilgisi olan. sürekli olarak buraya bakamıyorum kusura bakmayım dc den dm üzerinden iletişime geçerseniz oradan kontrol edebilirim.

discord:_alper.xyz
Öncelikle Merhaba, Limitleme derken nasıl bir limitle mesela bunları oyuncular "odun" kırarak "crafting table"'dan Craftlamasınlar mı?

Konunuzu detaylandırabilirseniz veya görsel,video şeklinde bir örnek atabirseniz yardımcı olmaya çalışalım.

Öncelikle Merhaba, Limitleme derken nasıl bir limitle mesela bunları oyuncular "odun" kırarak "crafting table"'dan Craftlamasınlar mı?

Konunuzu detaylandırabilirseniz veya görsel,video şeklinde bir örnek atabirseniz yardımcı olmaya çalışalım.
hocam kısaca ada içerisine örnek sayı olarak 500 pistondan fazla koymasını engellemek istiyorum. oyu içi para ile bu değeri 750 1000 gibi değerlerde aracak biçimde olabilmesini istiyorum ekstra olarak. bentobox kullanıyordum normalde ama lag çıkardığını düşündüğüm için değiştirme ihtiyacında bulunmuştum.

güzzel bir sistem düşünmüşsün mantıklı

hocam kısaca ada içerisine örnek sayı olarak 500 pistondan fazla koymasını engellemek istiyorum. oyu içi para ile bu değeri 750 1000 gibi değerlerde aracak biçimde olabilmesini istiyorum ekstra olarak. bentobox kullanıyordum normalde ama lag çıkardığını düşündüğüm için değiştirme ihtiyacında bulunmuştum.
Kod:
options:
  temel_limit: 500
  ekstra_limit: 100
  maliyet: 100

on place of piston:
  player's balance is greater than or equal to {maliyet}:
    if amount of pistons in player's region is greater than or equal to {temel_limit} + (player's ekstra_limit * {ekstra_limit}):
      cancel event
      send "Piston limitinizi aştınız! Daha fazla piston eklemek için %{maliyet}% oyun parası ödeyebilirsiniz." to player
    else:
      add 1 to {player's pistons}
  else:
    if amount of pistons in player's region is greater than or equal to {temel_limit}:
      cancel event
      send "Piston limitinizi aştınız! Daha fazla piston eklemek için %{maliyet}% oyun parası ödeyebilirsiniz." to player

command /pistonlimitsiniartir:
  trigger:
    if player's balance is greater than or equal to {maliyet}:
      remove {maliyet} from player's balance
      add 1 to player's ekstra_limit
      send "Piston limitiniz %{ekstra_limit}% arttırıldı!" to player
    else:
      send "Yetersiz bakiye! Piston limitinizi artırmak için %{maliyet}% oyun parasına ihtiyacınız var." to player

En Yukarıda, Options kısmında ayarlanabilir limitler ve ücreti yapabilirsiniz. Eğer bir hata var ise yazabilirsiniz. (kesin vardır denemedim skyblock paketi yok elimde :D )

Kod:
options:
  temel_limit: 500
  ekstra_limit: 100
  maliyet: 100

on place of piston:
  player's balance is greater than or equal to {maliyet}:
    if amount of pistons in player's region is greater than or equal to {temel_limit} + (player's ekstra_limit * {ekstra_limit}):
      cancel event
    else:
      add 1 to {player's pistons}
  else:
    if amount of pistons in player's region is greater than or equal to {temel_limit}:
      cancel event

command /pistonlimitsiniartir:
  trigger:
    if player's balance is greater than or equal to {maliyet}:
      remove {maliyet} from player's balance
      add 1 to player's ekstra_limit
      send "Piston limitiniz %{ekstra_limit}% arttırıldı!" to player
    else:
      send "Yetersiz bakiye! Piston limitinizi artırmak için %{maliyet}% oyun parasına ihtiyacınız var." to player
hocam mantıken ada içerisindeki blok sayısını value değerinden çekip ayarlanması gerekmiyor mu? oyuncu bazlı yapılırsa farklı nick ile gelir bu değeri aşar mantığı kalmaz ondan sonra.

gayet başarılı

hocam mantıken ada içerisindeki blok sayısını value değerinden çekip ayarlanması gerekmiyor mu? oyuncu bazlı yapılırsa farklı nick ile gelir bu değeri aşar mantığı kalmaz ondan sonra.
Kastığınız tek bir dünya çalışmasımı?

Kastığınız tek bir dünya çalışmasımı?
şimdi mantıken düşününce adadaki blokların seviye hesapaması için bir kere blokları sayan bir sistem var. aynı sistemi blokları sayıp fazla koymasını engelleyecek bir sistem daha çok benim aradığım.

şimdi mantıken düşününce adadaki blokların seviye hesapaması için bir kere blokları sayan bir sistem var. aynı sistemi blokları sayıp fazla koymasını engelleyecek bir sistem daha çok benim aradığım.
Yani o sistemi skript'e nasıl uydururuz bilemem, örnek olarak sadece adada yapma felan ekleyebiliriz ama o dediğin zorlayabilir.

Yani o sistemi skript'e nasıl uydururuz bilemem, örnek olarak sadece adada yapma felan ekleyebiliriz ama o dediğin zorlayabilir.
vault pluginini kullanıyor yanlış hatırlamıyorsam plugin. onu kullanarak adanın içerisindeki blokları sayıyor. aslında oyuncuya göre değilde belkide ada üyeleri olarak limitlendirilebilir belki. ama bir log tarzı bir şey tutulması lazım sanki o zamanda. loglar adaya başka birisi geldiği zaman (blok koyma izni olan herhangi birisi için) bu loga dahil olup çıkabileceği bir şey. java bilgim olsa bir şeyler deneyeyim diyeceğim pluginde ama onuda mantığını oturtamadım. bentoboxun limits plugini var onun mantığıyla bir şeyler denenebilir sanki.

Çözülmediyse uygun fiyata yapabileceğimi düşünüyorum.
Bana ulaşmak isterseniz discordum: nagumoh

@BukeleR hocam fabled skyblok a geçtim plugin olarak orada blok limitleri mevcut

bu limitleri ücretli olarak yükseltmek için nasıl bir sistem gerekiyor acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl