_thread
#aSkyBlock pluginini kullanıyorsanız işinize yarayabilecek skript:
on player portal: # veya "on portal enter:"
set {level.var} to asb island level of player #oyuncu adasının seviyesini belirler.
if {level.var} is not 40:
cancel event
send "Üzgünüm, adanız 40 seviye değil" to player
#Bu skriptin çalışması için WolvSK addonsa ihtiyacınız var, iyi forumlar.
Nether ve end adayıBahsettiğin adalara gidiş metodu nedir komut mu yoksa portal mı
TesekkurlerJavaScript:#aSkyBlock pluginini kullanıyorsanız işinize yarayabilecek skript: on player portal: # veya "on portal enter:" set {level.var} to asb island level of player #oyuncu adasının seviyesini belirler. if {level.var} is not 40: cancel event send "Üzgünüm, adanız 40 seviye değil" to player #Bu skriptin çalışması için WolvSK addonsa ihtiyacınız var, iyi forumlar.
Ama soyle bir sıkıntı var sadece benim kullandigim iridiumskyblock plugini sqdece 1 ada olusturmaya izin veriyor onu nasil degistirecegim bilmiyorum o yuzden portalda olabilirNether ve end adayı
Schematikle yapicam portal degil yani
/ada yazdiginda 3 secenek olacak mesela normal nether end netherla end e gidebilmek icin level kosulu koymak istiyorum :)
six#6186
Ben aynı anda 2 ada oluşturulabilen bir Skyblock eklentisi duymadım. Bildiğim kadarıyla nether portalıyla iki farklı adayı tek bir ada altında kontrol edebiliyorun sadece.Ama soyle bir sıkıntı var sadece benim kullandigim iridiumskyblock plugini sqdece 1 ada olusturmaya izin veriyor onu nasil degistirecegim bilmiyorum o yuzden portalda olabilir
Tm anladim tesekkurlerBen aynı anda 2 ada oluşturulabilen bir Skyblock eklentisi duymadım. Bildiğim kadarıyla nether portalıyla iki farklı adayı tek bir ada altında kontrol edebiliyorun sadece.
Woldsk yerine baska bir plugin kullanilabilirmi server 1.19 wolvSK surumuyle uyumlu degilJavaScript:#aSkyBlock pluginini kullanıyorsanız işinize yarayabilecek skript: on player portal: # veya "on portal enter:" set {level.var} to asb island level of player #oyuncu adasının seviyesini belirler. if {level.var} is not 40: cancel event send "Üzgünüm, adanız 40 seviye değil" to player #Bu skriptin çalışması için WolvSK addonsa ihtiyacınız var, iyi forumlar.
six#6186
WolvSK yapımcısı yeni bir addon paylamış.Woldsk yerine baska bir plugin kullanilabilirmi server 1.19 wolvSK surumuyle uyumlu degil
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!