Çözüldü İridium SkyBlock Rank Skript/ Plugin

HiWorld3381

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Merhaba sunucum 1.16.4 IridiumSkyblock-3.2.3 versiyonunu kullanıyorum fakat plugin configinde v.s bir yerde rank ile ilgili bir şey göremedim internetten araştırdım bulduğum skriptlerde genelde çalışmıyordu. İridium SkyBlock için rank plugini veya skripti nereden bulabilirim /skylordol tarzı veya guili farketmez

Cevaplayacak arkadaş yok mu?

Cevaplayacak arkadaş yok mu?

Mesela örnek olarak luckperms kullananlar için rank oluşturursunuz ve iridium skyblock kullanıyorsanız ada gorevlerinden veya başka bir skript ile permi olan oyuncunun yetki almasını sağlayabilirsiniz.

Deluxemenus plugini ile de güzel bir menü yapabilirsiniz bunun için

Eğer skript veya ada görevleri mi bilmiyorsanız tavsiyem deluxemenus ile güzel bir menü yapıp Xp , para gibi özellikler ile rank atlamasini sagliyabilirsiniz.

Bunun dışında forumda bir skript buldum buna da bakabilirsiniz.

Kod:
command /ol [<text>]:
    trigger:
        if arg-1 is set:
            if player doesn't have permission "sk.antiranks":
                if arg-1 is "skylord":
                    if asb player's island level is greater than 10000000:
                        execute console command "manuadd %player% skylord"
                        send "&8[&eMC-TR&8] &7Başarıyla &cSkyLord &7Oldun!" to player
                    else:
                        send "&8[&eMC-TR&8] &7Yeterli Ada Leveli Bulunamadı!" to player
            else:
                 send "&8[&EMC-TR&8] &7Bu komutu kullanırsanız &cYetkiniz Gider!"

Sorununuz çözülürse en iyi cevap seçermisiniz diğer yardıma ihtiyaç duyan arkadaşlar da faydalansın

Mesela örnek olarak luckperms kullananlar için rank oluşturursunuz ve iridium skyblock kullanıyorsanız ada gorevlerinden veya başka bir skript ile permi olan oyuncunun yetki almasını sağlayabilirsiniz.

Deluxemenus plugini ile de güzel bir menü yapabilirsiniz bunun için

Eğer skript veya ada görevleri mi bilmiyorsanız tavsiyem deluxemenus ile güzel bir menü yapıp Xp , para gibi özellikler ile rank atlamasini sagliyabilirsiniz.

Bunun dışında forumda bir skript buldum buna da bakabilirsiniz.

Kod:
command /ol [<text>]:
    trigger:
        if arg-1 is set:
            if player doesn't have permission "sk.antiranks":
                if arg-1 is "skylord":
                    if asb player's island level is greater than 10000000:
                        execute console command "manuadd %player% skylord"
                        send "&8[&eMC-TR&8] &7Başarıyla &cSkyLord &7Oldun!" to player
                    else:
                        send "&8[&eMC-TR&8] &7Yeterli Ada Leveli Bulunamadı!" to player
            else:
                 send "&8[&EMC-TR&8] &7Bu komutu kullanırsanız &cYetkiniz Gider!"

Sorununuz çözülürse en iyi cevap seçermisiniz diğer yardıma ihtiyaç duyan arkadaşlar da faydalansın
Cevabınız için teşekkür ederim deluxemenude o kadar iyi olmadığım için onu nasıl yapıcağımı bilmiyorum ve bu skript askyblock için değil mi?Bir de görevsiz olarak ada leveli 1000 olursa /skylordol tarzı bir kod ile skylord olmasını istiyorum görev yapmasına gerek kalmadan. Ve İridium SkyBlock kullanıyorum da uyumluysa hemen deniyeceğim

Azıcık araştırırsanız sorun hakkında bulursunuz, daha önceden de böyle bir konu açıldı ve çözüldü

Malesef iridium skyblock için kullanılmıyor sanırım baya bi denedim ama halledemedim

CRanks pluginini öneririm o zaman.​

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl