IrfanMW 1.8.8 Faction Plugin Paketi 2017 / Devrim Yaratıcak Olan Paket

İleride Hangisi Gelsin ?

• Faction V2

Oy: 60 55,6%
  • Skyblock

Oy: 36 33,3%
  • PvP

Oy: 12 11,1%

• Kullanılan toplam oy
    108
Abi Gerçekten Ellerine Sağlık

NOT: Geçen Yorumlarda görmüştüm score board ın paralı sürümünü değiştirin demişti yetkili hala score board ın paralısımı duruyor

Yani online sw de gözüken bende varda parasız ı o yüzden sw açtığımda gözükmeyecek ve almaya kalkışsam o kadar durumum 4 4 lük değil ve score board ın oraya parasızını koyduysan bana özelden para lı sını yollaya bilirmisin gerçekten yollarsan çok teşekkür ederim <3<3

Abi Gerçekten Ellerine Sağlık

NOT: Geçen Yorumlarda görmüştüm score board ın paralı sürümünü değiştirin demişti yetkili hala score board ın paralısımı duruyor

Yani online sw de gözüken bende varda parasız ı o yüzden sw açtığımda gözükmeyecek ve almaya kalkışsam o kadar durumum 4 4 lük değil ve score board ın oraya parasızını koyduysan bana özelden para lı sını yollaya bilirmisin gerçekten yollarsan çok teşekkür ederim :<3::<3:
Anlamadım ki sıkıntın ne şimdi :D

Helalsin PL İçin Teşekkürler

Kardeşim paralı pluginler kullanıyorsun bu yasal degil sunucu bölgesine nasıl alındı adminler kontrol etmiyormu mod bi bak?

İşine bak sen kardeşim <3 Paralı plugin paylaşmışımda nolmuş bana emeğe saygıdan bahsetme bu pluginler 20 30 farklı sitede paylaşılıyor zaten <3

Kardeşim paralı pluginler kullanıyorsun bu yasal degil sunucu bölgesine nasıl alındı adminler kontrol etmiyormu mod bi bak?
Bu Paketi İncelemeden Diğer Paketler'deki Eklentilere Bakmalısın, Ordakileri Görmezden Gelirsen , Burdakinleride Görmezden Gelmelisin...

Merhaba güzel bir eklenti paketi tebrik ederim.V2 gelicek mi veya başka eklenti paketi gelicek mi?

Konuda Resimler Gözükmüyor Düzeltirseniz Sevinirim​
[DOUBLEPOST=1489830539,1489830504][/DOUBLEPOST]
Konuda Resimler Gözükmüyor Düzeltirseniz Sevinirim​

Ayıp olmazsa senn plugin paketini kullanıp serveri açıp ona eklesem ve direk herşeyi hazır kullansam ? Yani MineWork.batihost.com açtım diyelim yasal br işlem olurmu ?[DOUBLEPOST=1489848330,1489848246][/DOUBLEPOST]Ayıp olmazsa senn plugin paketini kullanıp serveri açıp ona eklesem ve direk herşeyi hazır kullansam ? Yani MineWork.batihost.com açtım diyelim yasal br işlem olurmu ?

İpimi kullanmalarına izin vermiyorum. Eğer uyarılarima rağmen devam ederseniz kötü yollara başvurmak zorunda kalıyorum

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl