IrfanMW 1.8.8 Faction Plugin Paketi 2017 / Devrim Yaratıcak Olan Paket

İleride Hangisi Gelsin ?

• Faction V2

Oy: 60 55,6%
  • Skyblock

Oy: 36 33,3%
  • PvP

Oy: 12 11,1%

• Kullanılan toplam oy
    108
Muhteşem olmuş ellerine sağlık. Bir sakıncası yoksa bir kısmını düzenleyerek sunucumda kullanmak istiyorum. Beta aşamasını tamamlayacağız ve ufak tefek yenilikler eklemek istiyorum. 1.8+ Sürümüne geçirdiğim için çok uygun buldum pluginlerini. Tekrar teşekkür ederim.

Beğendim teşekkür ederim. Direk paket olarak yükleyip düzenlemeyi planlıyorum. Hatta skript ile bazı yerlere sana özel teşekkür bile ekleyeceğim :)

Bir sorum olacak, sunucuyu 1.8.8'emi yükselteyim şimdi bunların sorunsuz çalışması için?

Evet spigot 1.8.8 fakat bazı insanlar.spigot 1.8.8 yapınca 1.8 girilmiyor sanıyor fakat.giriyor 1.8 1.8.3 giriyor yani 1.9 1.10 1.11 girişleride açık

Başarılı Bir Paket Kullanıyoruz Play.OWCNetwork.Com Bekleriz +Rep

@IrfanMW Senden bunun gibi efsane skyblock plugin paketi bekliyorum.

Güzel Plugin Paketi Bazılarını Alıntı Yapıcam AnkaMc Sunucuma Teşekkürler Irfancım

Başarılı ötesi olmuş tebrikler.
Uzun zamandır aradığım pluginleri bulmuşsun. (Arasından 1-2 tane çalabilirim helal et :D ) Configler filan iyi editlenmiş.
Fakat yerinde olsam biraz daha geliştirip ücretli olarak satardım.
Biraz param olsaydı bunu satın alırdım :D
Tekrardan tebrik ediyorum. İyi forumlar!

Başarılı ötesi olmuş tebrikler.
Uzun zamandır aradığım pluginleri bulmuşsun. (Arasından 1-2 tane çalabilirim helal et :D ) Configler filan iyi editlenmiş.
Fakat yerinde olsam biraz daha geliştirip ücretli olarak satardım.
Biraz param olsaydı bunu satın alırdım :D
Tekrardan tebrik ediyorum. İyi forumlar!
Maalesef Alan Olmuyor Teşekkür Ederim Güle Güle Kullan Helal Olsun Fakat Konuyu Beğenirsen Süper olur

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl