bolib945
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 16
- Minecraft
- bolib945
Asaf#0007
Kullandığınız fork nedir ? Eğer "PURPUR" kullanıyorsanız Purpur.yml'da aşağıda bulunan kısmı false yapın.Merhabalar, sunucuma silkspawners tarzı eklenti ve skript tarzında şeyler yüklemedim fakat spawnerlar ipeksiyle kırılıyor bunu nasıl kapatacağım veya hangi eklenti yüzünden oluyor. Teşekkürler.
Fork derken? Biraz daha açabilir misiniz pek bilgim yok o konudada.Kullandığınız fork nedir ? Eğer "PURPUR" kullanıyorsanız Purpur.yml'da aşağıda bulunan kısmı false yapın. Ekli dosyayı görüntüle 177430
Asaf#0007
Sunucu jarınız nedir ?Fork derken? Biraz daha açabilir misiniz pek bilgim yok o konudada.
paper-1.16.5-748Sunucu jarınız nedir ?
Asaf#0007
Hayır.Skriptler'de bununla ilgili bir ekleme varmıdır ?
Asaf#0007
Kırılınca ele geliyor mu yoksa kırılma kırılma olarak mı sadece ?Merhabalar, sunucuma silkspawners tarzı eklenti ve skript tarzında şeyler yüklemedim fakat spawnerlar ipeksiyle kırılıyor bunu nasıl kapatacağım veya hangi eklenti yüzünden oluyor. Teşekkürler.
İpeksisiz kırmaya çalışınca bu uyarı geliyor:Kırılınca ele geliyor mu yoksa kırılma kırılma olarak mı sadece ?
Asaf#0007
Tek olasılık skript.İpeksisiz kırmaya çalışınca bu uyarı geliyor: İpeksiyle Kırdığımda ise:
Bu konuyla alakalı hiçbir skript yüklemedim fakat böyle oldu.Tek olasılık skript.
Asaf#0007
Skriptleriniz nedir görüntü olarak atın listeyi.Bu konuyla alakalı hiçbir skript yüklemedim fakat böyle oldu.
Skriptleriniz nedir görüntü olarak atın listeyi.
onurtncblk_
Arkadaşın dediği gibi en yüksek olasılık skript. Test etmek için bütün skriptleri disable edin. Sunucuyu kapat aç yapıp spawner kırmaya çalışın. Eğer hala devam ediyorsa aynı şeyi eklentilerde yapıp bulmaya çalışabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 177436
Aktif olan skriptlerim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!