Çözüldü IP Yönlendirme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CraftRakip Network

Kızılsakal Kızıltaş?
Elmaslar
205
Bunu nasıl yapabilirim
Orjinal ip: ********.aternos.me
Benim İstediğim: play.mc-tr.tk

Bağlamak için sayısal IP adresi lazım ve ücretsiz sunucuların çoğunda bu IP adresleri sunucu açılınca değişiyor bu yüzden kendi sitelerinin alan adlarıyla bir yazılı IP yapıyorlar. Bahsettiğiniz hostingde yapılması zor. Belkide imkansız çünkü ücretsiz sunucularda genellikle portta değişik oluyor.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bi serverin ip adresini öğren.

77779

buradan play.elviomusunnesin.tk kısmına istediğini yaz hangisiyle girilmek isteniyorsa.

tk sitesine girip sunucunun ip adresini girip play.xxcraft.tk olmasını istiyorsan onu yapcanm

Mc-tr.tk alınmış maalesef onu alamazsın.
Merhabalar,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
videonun size yardımı dokunabilir.
bi serverin ip adresini öğren.

Ekli dosyayı görüntüle 77779
buradan play.elviomusunnesin.tk kısmına istediğini yaz hangisiyle girilmek isteniyorsa.
Aternosun ip adresleri değişken ve portlu oraya yazılmıyor, cloudflare ile bağlasam bile ipadresi port'u ikiside değiştiği için olmuyor

Son düzenleme:
Aternosun ip adresleri değişken ve portlu oraya yazılmıyor, cloudflare ile bağlasam bile ipadres:;port'u ikiside değiştiği için olmuyor
Server.properties e bakarmısın orda sayılı ip olması lazım.

Aternosun ip adresleri değişken ve portlu oraya yazılmıyor, cloudflare ile bağlasam bile ipadres:;port'u ikiside değiştiği için olmuyor
benim sunucu adresi diye gösterdiğim yere: subdomaini yazar mısın?

ben anlatamadım peki, kolay gelsin.

Arkadaşların dediği site en iyisi diğerlerinden bir pay alamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl