Mc-tr.tk alınmış maalesef onu alamazsın.
Merhabalar,videonun size yardımı dokunabilir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Aternosun ip adresleri değişken ve portlu oraya yazılmıyor, cloudflare ile bağlasam bile ipadresi port'u ikiside değiştiği için olmuyorbi serverin ip adresini öğren.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ekli dosyayı görüntüle 77779
buradan play.elviomusunnesin.tk kısmına istediğini yaz hangisiyle girilmek isteniyorsa.
Server.properties e bakarmısın orda sayılı ip olması lazım.Aternosun ip adresleri değişken ve portlu oraya yazılmıyor, cloudflare ile bağlasam bile ipadres:;port'u ikiside değiştiği için olmuyor
benim sunucu adresi diye gösterdiğim yere: subdomaini yazar mısın?Aternosun ip adresleri değişken ve portlu oraya yazılmıyor, cloudflare ile bağlasam bile ipadres:;port'u ikiside değiştiği için olmuyor
İpyi sunucuya bağlayamamış play. Eklese ne olacak.benim sunucu adresi diye gösterdiğim yere: subdomaini yazar mısın?
Anlamıyormusun? Freenom'a Port Yazılmıyor. Yazsam Bile Port Değişiyor Her Açıp Kapandığında.benim sunucu adresi diye gösterdiğim yere: subdomaini yazar mısın?
Aternos'ta server propeties yok.Server.properties e bakarmısın orda sayılı ip olması lazım.
Hangi arkadaş hangi site :D yanlışmı oldu ?
Arkadaşların dediği site en iyisi diğerlerinden bir pay alamazsın.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!