Çözüldü IP Forward Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İsmail "IArdaK" Arda

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
23
Minecraft
k3lda

Discord:

İsmail "IArdaK" Arda#2422

Bungeecord config'de IP forward'ı açmama rağmen ipforward hatası veriyor. Ekran görüntülerini ekledim.
resim_2021-01-18_183626.png

1610984244421.png

spigot sunucusunda spigot.yml dosyasında bungeecord: true yap restart at ip_forward true ise bungeecordu da yeniden başlat olmazsa bungeecord configini buraya hastebin üzerinden at ipleri gizleyip

Hastebin'de save alamadığım için pastebin üzerinden attım.

Hem sunucunun hem de bungeecord'un loglarını da yükleyip paylaşır mısın?

Son düzenleme:
Attığın loglara göre sen bungeecord üzerinden giriş yapmıyor, direkt sunucuya giriş yapıyorsun ya da logların tamamını atmadın. Bungeecord aktif yaptığın bir spigot sunucuya girmek için bungeecord üzerinden girmen gerek.

Attığın loglara göre sen bungeecord üzerinden giriş yapmıyor, direkt sunucuya giriş yapıyorsun ya da logların tamamını atmadın. Bungeecord aktif yaptığın bir spigot sunucuya girmek için bungeecord üzerinden girmen gerek.
ipin sonunda :1 varmış onu sildim eğer sorun cıkıyorsa tekrardan yazarım.

:1'i kaldırınca böyle bir hata veriyor.

1610989602706.png

Son düzenleme:
Sorunum devam ediyor.

Sorunu çözdüm.Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl