Skript Paylaşımı IP-Checker | IP Adresi Sorgulama - İstediğiniz kişinin IP Adresini Öğrenin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Minezoid

oyna.minezoid.com
Elmaslar
1.017

Discord:

Minezoid#4994

79339

IP-Checker / Ip Adresi Sorgulama Skripti

Kendinizin veya sunucunuzda oynuyan bir oyuncunun ip adresini hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Not: Offline yani çevrimdışı oyuncularda işe yaramaz.

79341

Başkasının IP Adresini öğrenmek için

''/ip-check <player>''

79342

Kendi IP Adresini öğrenmek için

''/ip-check''

Kod:
command /ip-check [<player>]:
    permission: admin.sk
    trigger:
        if arg 1 is set:
            send "&3%arg 1%&b'nin IP Adresi &3%arg 1's ip%&b." to player
        else:
            send "&bSenin IP Adresin &3%player's ip%&b." to player

Not: Skript bana ait değildir.

Son düzenleme:
spigot'ta da dolaşan birileri var sanırım :D

spigot'ta da dolaşan birileri var sanırım :D
79344

Spigotta gezerken bile yakalamış olman normal imzanda bile varım özel t-shirt bastıralım senin için bu kadar büyük bir fanım olduğunu bilmiyordum

Beyler royalcrafta gitmeyin ip logluyor buda kanıtı(!). /whois varken amacını anlayamadım.

Son düzenleme:
Gereksiz bir skript. Authme adlı eklentide zaten bulunuyor hatta daha detaylı şeyler var. Komut: /authme lastlogin

Gereksiz essentials hersunucuda vardır - /seen nick

Beyler royalcrafta gitmeyin ip logluyor buda kanıtı(!). /whois varken amacını anlayamadım.
Tüm sunucular ip loglayabilir sen bir sunucuyu sunucu listene eklediğinde bile o sunucu senin ip adresini öğrenebilir. Böyle birşeyden korkmana gerek yok.

Tüm sunucular ip loglayabilir sen bir sunucuyu sunucu listene eklediğinde bile o sunucu senin ip adresini öğrenebilir. Böyle birşeyden korkmana gerek yok.
Mizah amaçlı yazmış sorun yok

Daha yeni gördüm SpigotMC'de burada paylaşmak yerine skripti tanıtıp spigot adresini bırakmanız daha hoş olur. Skript, gereksiz. Sebebi yukarlarda yazılmış

Eklenti bana ait değildir yazmışsında bu bir skript wrqwrqwrqwrqwrqwrqwqwrqwrqwrqwr

Hocam şevkinizi kırmak istemem yorumlara bile bakmadan şunu söylüyorum. Eklenti kelimesini .jar uzantılı dosyalar için kullanırız. Yaptığınız bir skripttir. Skripte gelirsek. Oyuncu verilerine 2. hatta ne 2 si 3. elden ulaşmaya çalışıyorsunuz. Bu tamamen saçmalık. Aşağıdaki eklenti her ne kadar tamamen desteklenmese de hala işlevseldir. Ve böyle bir skriptten ziyade kullanmak daha mantıklıdır.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl