Çözüldü ip adresimde "play" ekini istemiyorum ne yapmalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fuseheisen

Fırında Isıttığım İlk Taş
Premium
Elmaslar
19
Minecraft
fuseheisen

Discord:

fuseteas.

Merhaba , bir Minecraft sunucusu açıyorum ve alan adı vs her şeyi aldım, alan adı olarak . com.tr aldım fakat kullanamıyorum hoster site benden başvuru için belge gerektiğini vs. Söyledi bi form doldurdum ve tc kimlik kartımın ön yüzünü gönderdim, onlarda ilgili yere ilettiklerini söylediler ama neredeyse 1hafta geçmesine rağmen hala olmadı, bir sorum daha olacak, mesela domaini aldıktan sonra yönlendirmeyi yapacağım fakat ip adresimin "play.xxxxx.com.tr" olmasını istemiyorum, "xxxxx.com.tr" yapmak istiyorum tıpkı donutsmp.net ve 2b2t.org gibi bunları nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim iyi günler

Merhaba , bir Minecraft sunucusu açıyorum ve alan adı vs her şeyi aldım, alan adı olarak . com.tr aldım fakat kullanamıyorum hoster site benden başvuru için belge gerektiğini vs. Söyledi bi form doldurdum ve tc kimlik kartımın ön yüzünü gönderdim, onlarda ilgili yere ilettiklerini söylediler ama neredeyse 1hafta geçmesine rağmen hala olmadı, bir sorum daha olacak, mesela domaini aldıktan sonra yönlendirmeyi yapacağım fakat ip adresimin "play.xxxxx.com.tr" olmasını istemiyorum, "xxxxx.com.tr" yapmak istiyorum tıpkı donutsmp.net ve 2b2t.org gibi bunları nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim iyi günler
.com.tr için başvuru olayını ilk defa duyuyorum normal olarak alıp kullanabilmeniz gerekiyor hostinginiz nameserverlarını domain Yönetim paneline girerek.

*.com.tr olayını site açacak iseniz cpanel üstünden yönlendirme yaparak, açmayacak iseniz cloudflare üstünden istediğiniz gibi kullanarak açabilirsiniz.

Yönlendirme için A kaydı açmanız şart, kaydı açarken de oraya bir şey yazmak zorundasınız. Yalnızca web sitesinde dediğiniz formatta kllanmak mümkün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl