Tanıtım İnvSee++ - Eklenti Tanıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_Flukzy

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
170
Minecraft
xWity

Discord:

furkancan#1000

68af1c288d970c02e3f048be48174a36f47bf1c8

InvSee++ - Eklenti Tanıtımı

InvSee++ Özellikleri ve Hakkında

InvSee++, yeni nesil bir envanter görme eklentisidir. Aynı zamanda eklentinin içeresinde ender sandıklarını görebilirsiniz. Görünen envanterleri ve ender sandıklarını istediğiniz zaman bakabilir ve düzenleyebilirsiniz. Envanterleri görürken farklı bir arayüz bulundurmaktadır. Oyuncu oyundan çıkıp yeniden bağlanınca envanter tekrardan açılır. Tüm yapılan işlemleri ve içerikleri de görmektir (Oyuncu Çalışma Masası, Çalışma Masası, Örs, Siyah Demirci Masası, Ocak (Fırın), Bileme Taşı, Oturma, Büyü Masası gibi.). Oyunda olmayan oyuncularında envanterlerini görebilir ve düzenleyebilir. Oyuncu imleci (fare) tarafından tutulan öğeleri de görebilir. 1.12 ve 1.15-1.17 arası sürümlerde çalışmaktadır. Eklentiyi kodlayıp kuran kişi, Icodaktır. Discord üzerinden ulaşmak için, Icodak#5793'u ile iletişime geçebilirsiniz. Eklentiyi daha detaylı bir şekilde öğrenmek için, alt tarafta belirttiğim "Eklenti Tanıtım Videosuna" tıklayıp izleyebilirsiniz.

Komutlar
Ne İse Yaradığı
  • /invsee <İsim>
  • Seçilen ismin envanterini açar.
  • /endersee <İsim>
  • Seçilen ismin ender sandığını açar.

İzinler
Ne İşe Yaradığı
  • invseeplusplus.invsee.view
  • Envanterin içeresine bakma izni.
  • invseeplusplus.invsee.edit
  • Envanteri düzenleme izni.
  • invseeplusplus.endersee.view
  • Ender Sandığının içeresine bakma izni
  • invseeplusplus.endersee.edit
  • Ender Sandığını düzenleme izni.

Nasıl İndirilir? ve Nasıl Kurulur?
  • Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
    indirin. Eklenti, 1.12, 1.15, 1.16 ve 1.17 sürümlerini desteklemektedir.
  • plugins adlı adrese gidin.
  • İndirilen jar (zip) dosyalarını içine sürükleyip bırakın.
  • Sunucunuzu /stop ile yeniden başlatın.
  • Eklentinin tadını çıkarın.
Not : Eklentileri indirmek için, fare imlecini renkli yazıların üstüne götürün.

Son

Sevgili Forum okuyucuları, bugün sizlerle birlikte InvSee++ adlı eklentimizi inceledik, bir sonraki konumda buluşmak dileğiyle sağlıcakla kalın.

Yazar :

_Flukzy

Son düzenleme:
Videoya biraz baktım güzel görünüyor.

Essentials tarzı eklentiler kullanmayanlar için işe yarar bir eklenti olduğunu düşünüyorum, ayrıca konu açıklayıcı ve öz olmuş iyi forumlar.

Essentials tarzı eklentiler kullanmayanlar için işe yarar bir eklenti olduğunu düşünüyorum, ayrıca konu açıklayıcı ve öz olmuş iyi forumlar.
Pluginin Essentials ile tek ortak yanları invsee. Konuyu hiç mi okumuyorsunuz?

Eklentinin ismi invsee, amacıda aynı şekilde, belki özellikleri daha fazla ancak ben essentials kullansaydım böyle bir eklenti kullanmazdım.

Gereksiz bir eklenti, hoş bir tanıtım olmuş eline sağlık.

Hoş gözüküyor. Ellerine sağlık!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl