Çözüldü Investment Pluginini alamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mashe

Farkında değilsin beni sen değiştirdin.
Destek Şefi
MinePass
Premium
Hosting Görevlisi
Elmaslar
169
Minecraft
Mashe1337

Discord:

mashe1337

Merhaba dün Investment eklentisini almak için spigot.mc sayfasına girdim fakat "This resource is inactive and unavailable for new purchases. If you are an existing customer please ensure you keep a copy as it may be removed in the future." Hatasını aldım Discord üzerinden destek talebi açtım fakat cevap vermediler. Ayrıca McMarket de de varmış galiba ama baktığımda "The requested resource could not be found." hatasını aldım. Nereden alabilirim bu eklentiyi?

Spigot.mc adresi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

McMarket (builtbybit) adresi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu Eklenti tümüylen terkedilmiş, artık güncelleme ve geliştirme almıyor demek, (En son Güncelleme 2020'de yapılmış) Ücretli eklentilerde böyle durumlar olunca artık satın alınması kapatılıyor ki insanlar eklentinin terkedildiğini ücreti ödemeden önce anlasın ve pişman olmasın.

Bu Eklenti tümüylen terkedilmiş, artık güncelleme ve geliştirme almıyor demek, (En son Güncelleme 2020'de yapılmış) Ücretli eklentilerde böyle durumlar olunca artık satın alınması kapatılıyor ki insanlar eklentinin terkedildiğini ücreti ödemeden önce anlasın ve pişman olmasın.
Yani bundan sonra satın alınmayacaksa nereden bulabilirim ki?

Yani bundan sonra satın alınmayacaksa nereden bulabilirim ki?
Aynı amacı gerçekleştiren farklı eklentilere göz atın, örneğin "minecraft earn money afk plugin" gibi ve farklı şeyler yazın yüksek ihtimalle istediğiniz türde bir şey çıkacaktır.

Ticket'im hala açık discordlarında bakalım cevap verirlerse alabilirim belki.

Güzel bir eklenti buldum sanırsam. Konunun ilgileri yukarıdaki videodan bakabilirler. =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl