Inventory Lapis Sell (Versions 0.1)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrMrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.671
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrMrt

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
13

Discord:

ホ DJTombik #0626

Gelişmiş Lapis Satış Sistemi
hepinize merhaba arkadaşlar ben Mert.
bugün sizlerlerin karşısına yine bir skript ile çıkıyorum.

arkadaşlar kendimce yeni nesil bir lapis satış sistemi yaptım.
kullanışlı ve güzel olduğunu düşünüyorum tabi bu benim öznel düşüncem.
skriptte kod kullanmaya gerek yok envanterimizin köşesindeki yünlere tıklamak yetiyor
skriptteki options bölümünden lapis fiyatını ve satış miktarını ayarlayabilirsiniz

"EMEĞE SAYGI"
hemen kodumuza geçelim.
KOD:
Kod:
[/CENTER]
options:
    prefix: &8(&e&lOtomatikLapis&8)
    lapismiktar: 10 # Lapisleri satmak icin gereken lapis miktari
    lapispara: 10 # Lapisler satildiginda verilcek para miktari

variables:
    {lapissat.%player%} = kapali

on join:
    set slot 9 of player's inventory to red wool of fortune 10 named "&e&lOtomatikLapis" with lore "&8&l- &e&lDURUM:&c Kapali||&8&l- &eAcmak icin tikla"
    set {lapissat.%player%} to "kapali"
    stop

on drop:
    if event-item is red wool named "&e&lOtomatikLapis" with lore "&8&l- &e&lDURUM:&c Kapali||&8&l- &eAcmak icin tikla":
        cancel event
        set slot 9 of player's inventory to red wool of fortune 10 named "&e&lOtomatikLapis" with lore "&8&l- &e&lDURUM:&c Kapali||&8&l- &eAcmak icin tikla"
        wait 1 tick
        remove 1 red wool of fortune 10 named "&e&lOtomatikLapis" with lore "&8&l- &e&lDURUM:&c Kapali||&8&l- &eAcmak icin tikla" from the player
        stop
    else:
        if event-item is green wool named "&e&lOtomatikLapis" with lore "&8&l- &e&lDURUM:&a Acik||&8&l- &eKapatmak icin tikla":
            cancel event
            set slot 9 of player's inventory to green wool of fortune 10 named "&e&lOtomatikLapis" with lore "&8&l- &e&lDURUM:&a Acik||&8&l- &eKapatmak icin tikla"
            wait 1 tick
            remove 1 green wool of fortune 10 named "&e&lOtomatikLapis" with lore "&8&l- &e&lDURUM:&a Acik||&8&l- &eKapatmak icin tikla" from the player
            stop

on inventory click:
    if clicked slot is 9:
        cancel event
        if {lapissat.%player%} is "kapali":
            wait 5 tick
            set slot 9 of player's inventory to green wool of fortune 10 named "&e&lOtomatikLapis" with lore "&8&l- &e&lDURUM:&a Acik||&8&l- &eKapatmak icin tikla"
            set {lapissat.%player%} to "acik"
            stop
        else:
            if {lapissat.%player%} is "acik":
                wait 5 tick
                set {lapissat.%player%} to "kapali"
                stop

on break a lapis ore:
    if player has {@lapismiktar} lapis lazuli:
        if {lapissat.%player%} is "acik":
            remove {@lapismiktar} lapis lazuli from the player
            execute console command "eco give %player% {@lapispara}"
            message "{@prefix} &eBasariyla &c{@lapismiktar} &eadet lapis satip &c${@lapispara} &ealdin"
            stop
SKRIPTTEN GORUNTULER
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

güzel de bişe diyecem o Otomatiklapis blogu envanterde siliniyor mu yoksa oradamı kalıyor?

Güzel Sistem Yani Şöyle Yapasanız 1 Tane Kağıt Olsa Ona Tıkladında Maden Otomatik Satması Açılsa İstedini Açsa Daha Iyi Olur. Tavsiyem

başarılı bir skript beğendim iyi günler :D

envanterde yer kaplamasa güzel olurdu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl