Çözüldü İnvailed Player Data

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umeyir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 202
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umeyir

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
umeyir

Discord:

umeyir

Herkeze Merhba Sunucuma Girişte Böyle Bi Hata Alındığına Dair Bildirimler Aldım Aynı Şekilde Bu Hatayı Kendimde Yaşıyorum Bu Hatayı Nasıl Çözerim world klasörnde yapılması gereken herşeyi biliyorum dendedimde bi sonuç alamadım sunucum optimize optimizasyondada bi hata yok consolda bi plugin veya herhangibi bişeyde hataya düşmüyor Ya Chunklar Bozuk Dİye Böyle Yapıyor Yada Ben Yanlış Bişe Yapıyorum consolada Girişte O Hatayı Alırlarsa Şöyle Gidiyor Consolada umeyir İnvailed Player Data Diye Başaka Bi Yazı Veya Hata Almıyorum Yorumlarınızı Bekliyorum

Yüksek ihtimalle Packetler ile alakalı bir durum var Protocollib gibi bir plugini kullanan plugin hata çıkarıyor hatanın tümünü atarsanız daha iyi anlaşılır

Reis latest log iletir misin?

Lastellog atayım size ama pller gözükür ama isimlerini sileyim durun bi hocam protaticklib var sürümü 5.2.0 en son çıkan

Lastellog atayım size ama pller gözükür ama isimlerini sileyim durun bi hocam protaticklib var sürümü 5.2.0 en son çıkan
Hocam pluginler gözükse ne olacak? kim ne diyecek ya da kullanacak mı? sorun etmeden paylaşableceğinizi düşünüyorum.

essentiaslslada alakalı değil sildim worlleride gine temizledim gine aynı hata sıkıntı essentiaslda değil ozaman protatick libi silmiyorum hiç birleyini lastellogdan bi bakın onada yada durun direk editle falan uğraşmayayım hiç proje kanalımın lobisini atayım ondada var bu hata zaten

Ekli dosyalar

• image2222.webp
    image2222.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 47
  • latest.txt
    latest.txt
    20,4 KB · Görüntüleme: 111
bu paketinde optimizasyon işlemleri yapıldı kendi paketiminde aynı şekilde ama çözemiyorum hatayı

ilk girdiğinde bu hatayı vermesi normal ancak 2. 3. girişlerdede aynı hatayı veriyorsa sorun protocollibdedir protocollib sürümü 5.1.0 5.2.0 gibi sürümlere güncellemeyi dene o zaman çözülecektir

en son sürüm şuan kendi lobimde aynı şekilde proje paketimdede bu proje paketimin lastel logu

ProtocolLib v5.2.0-SNAPSHOT-679 Alaka ne bilmiyorum ama SNAPSHOT sürümü olduğundan olabilir 5.1.0 dene 1.17.1 zaten eğer olmassa worlddeki playerdata klasörünü sil

Konu Kilit Yardım Edenlr Adamsınız Teşşekürler Bi aLT sÜRÜMÜNE gEÇİNCE sORUN Düzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl