ArdataskinN
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 23
- Minecraft
- ArdataskinN
Discord:
Catboy438#5590
Catboy438#5590
Catboy438#5590
xhubaripvp yardımına ihtiyacım var burdaki en bilgili sensin sunucum kendini kapatıyor logu aşşağıda attımEğer olmaz ise komut bloğuna/minecraft:kill @e[type=armor_stand]yazmayı dene.
Shopguiplus,placeholderapi,framepicture bozuk özellikle placeholderapiyi değiştirmen lazım.xhubaripvp yardımına ihtiyacım var burdaki en bilgili sensin sunucum kendini kapatıyor logu aşşağıda attım
Yeni konu açar mısınız sunucu destek bölümüne ?xhubaripvp yardımına ihtiyacım var burdaki en bilgili sensin sunucum kendini kapatıyor logu aşşağıda attım
Catboy438#5590
hangilerini sileyim ??!?Shopguiplus,placeholderapi,framepicture bozuk özellikle placeholderapiyi değiştirmen lazım.
Saydığım 3 ünü sil.Papiyi burdan kur;hangilerini sileyim ??!?
Catboy438#5590
önceki problemi boiver swye giremiyorum ki bakayım hala kapanıyor :(( server bide garip adlı bir dosya oluşuyorSaydığım 3 ünü sil.Papiyi burdan kur;Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu arada önceki problem çözüldü mü?
Latest.log u birde oluşan dosyayı atarmısın?önceki problemi boiver swye giremiyorum ki bakayım hala kapanıyor :(( server bide garip adlı bir dosya oluşuyor
Catboy438#5590
konu açtım oradaLatest.log u birde oluşan dosyayı atarmısın?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!