İnternetim 300mbps fakat... İçeri gir!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xyasinw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.096
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xyasinw

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
13
Arkadaşlar benim internetim 300mbps fakat hız testi yaptığımda 5,36 mbps diyor neden?

bandicam 2019-01-11 22-38-41-415.jpg

FAKAT HIZ TESTİ YAPTIĞIMDA 5.36 ÇIKIYOR!?

bandicam 2019-01-11 22-38-57-398.jpg

YARDIMCI OLURSANIZ ELMAS ATARIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

O İnternetin değil modemin 300 mbps desteklediğini söylüyor :)

Verdiğin paradan kaç mbps internet aldığını çıkarabilmen gerekiyor. 300 mbps internet ne demek bir ev için biliyor musun?

ben anlamiyom bu vds ler nasıl 1gb oluyo int hızı nerden alıyorlar

o modemin hızı deılmı ya :D

Datacenter ile alakası yok, sen oraya 1GBPS hat kablosu çekersen 1gbps olur 100mbit çekersen 100mbit olur.
Fakat bir evde kazanılan tüm para internete yatırılamaz 1gb internetin sana aylık fiyatı çok uçuk bir rakam gelir.

Datacenter ile alakası yok, sen oraya 1GBPS hat kablosu çekersen 1gbps olur 100mbit çekersen 100mbit olur.
Çoğunlukla dedim adamın kendi evinde vds satacak hâli yok ya yapacaksa bireysel kullanır.

Verdiğin paradan kaç mbps internet aldığını çıkarabilmen gerekiyor. 300 mbps internet ne demek bir ev için biliyor musun?

Katılıyorum. Modemin en fazla desteklediği hız bu. 500 mbps alsan bile 300 mpbs olacaktır.

Aynı durum benim içinde geçerli aylık ne kadar ödediğinizi bilmiyorum lakin aylık 60 70 arası ödüyorum ve bana gelen 8 veya 6 mbps bu bulunduğunuz ilin veya ilçenin alt yapısının olup olmadıgından kaynaklı biraz da buyur 60 70 tl para ödediğim halde bana gelen sabit İnternet alt yapım
Screenshot_2.png

yine senin kullandıgın modemin aynısı bende de mevcut
Screenshot_1.png

bu şu oluyor modeminiz 300mbps kadar desteklediği anlamına geliyor yani kalkıp ta bir firma sana 300mbps hat sunmaz ha sunar ama ne kadar un o kadar ekmek hesabıyla sunar parayı verirsen en fazla alacağınız tahmini 100 "200 300" hiç bir firma muşterisine sunmuyor özel firmalar hariç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl