İnternet olarak hangi firma?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZyuzAx

Gidişin umrumda değil, Gelişin gibi.
Elmaslar
161
Minecraft
2qke

Discord:

2qke#0001

Merhaba, internetin süresi bitiyor. Türk Telekom kullanıyorum, sizin önerdiğiniz firmalar var mı?

Ben TTNET Kullanıyorum gayet iyi arada kesilmeler oluyor ama 1 2 3 saniye suruyor

Türknet öneririm. 100mbs hıza kadar çıkabiliyor.

Eğer TürkNet hız sorgulamasında alt yapı var gözüküyorsa mutlaka TürkNet öneririm.

DorukNet, TurkNet, Netmaster Türksat

kablonet 100mb aldım daha yeni 80 lira civarı gayet uygun ve sorunsuz ^^

Türk Telekom'u bırak ne yapıyorsan yap :D. Altyapı varsa Türknet iyidir.

Kesinlikle KABLONET, TÜRKNET en iyisi fakat onların alt yapısını bulmakta sıkıntı var canlar.

Hangi firmayı seçersen seç TurkTelekom'un portlarını kullanacaksın. TurkTelekom harici bir firma seçtiğinde her kesintide o firma illa ki TurkTelekom'a hatayı bildirecek. Uzun lafın kısası TurkTelekom'da kal.

Şuan TTNet kullanıyorum ve 2000MS alıyorum. Bu mesajı büyük ihtimal çok zaman alıcak. Çok fazla aradım TTnet müşteri hizmetlerini ve hala aramaya devam ediyorum. Max 2 gün interneti düzeltiyorlar. Eskiden böyle değildi fakat burda fiber yok.

TurkNet fiyat olarak sana en hızlı interneti sağlıyorlar sürekli sorun yaşayacak halin yok ayda yılda 1 sorun yaşarsın.

Hangi firmayı seçersen seç TurkTelekom'un portlarını kullanacaksın. TurkTelekom harici bir firma seçtiğinde her kesintide o firma illa ki TurkTelekom'a hatayı bildirecek. Uzun lafın kısası TurkTelekom'da kal.
TurkTelekom'daki paketlerin aynısını hatta daha iyisi olanları diğer firmalardan çok daha ucuza alabiliyorsun.
Bir kaç arama ile altyapına göre kolayca daha ucuzunu eminim bulabilirsin.

Türknet,Vodafone,KabloNet bana göre en iyi internet firması bu 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl