İnternet Hızı ... 1MBPS bile zor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elmaslar
73
Minecraft
TdogTAG
Merhaba forum üyeleri . 1 aydır bu konu hakkında düşünüyorum ama bi sonuca varamadım . Fiyat konusunda çok takıldım . Bana hızı akk sı fiyatı iyi olan bir internet paketi önerirmisiniz . Aşağıda fotoğrafları verdim . Suan ki internet hızım ve akk'm çok düşük .

nethizi.png

Bunu biraz zorladım ve en fazla bu kadar hıza çıkabildim .

Paketler

1.png

------

2.png

------

3.png

------

4.png

Paketler bu kadardı ben pek bu şeyler den anlamıyorum o yuzden bu konuyu açtım .

Sana önerim superonline alman. Yeterince hızlı ve uygun fiyatı var.

Benimki 0.23 sen bana yan.1 siteye 4dk içinde giriyorum !!

CANIN CEHENNEME TTNET!

@Qips Katılmıyorum Şuanda kullandığım şirket SuperOnline ancak bulunduğum bölgede fibernet yapısı olmadığı için ttnetten hiçbir farkı yok Onun Yerine eğerki bulunduğun yerde fibernet yok ise UyduNet Tavsiyemdir...

@Qips Katılmıyorum Şuanda kullandığım şirket SuperOnline ancak bulunduğum bölgede fibernet yapısı olmadığı için ttnetten hiçbir farkı yok Onun Yerine eğerki bulunduğun yerde fibernet yok ise UyduNet Tavsiyemdir...
Fiber yok fakat ttnetten daha iyi.

Qips Değerli Yorumun için teşekkürler ancak
Hemen aşşağıda Superonline internet değerlerimi bulabilirsin
50mbps Olması gerekir iken
Mevcut Değerlerim Budur
6162190128.png

Qips Değerli Yorumun için teşekkürler ancak
Hemen aşşağıda Superonline internet değerlerimi bulabilirsin
50mbps Olması gerekir iken
Mevcut Değerlerim Budur
6162190128.png
Modeminden de kaynaklanıyor olabilir. Asus modemini öneririm. Mahalleden dolayıda olabilir o konuda bir fikrim yok.

Modem Hakkında bir link atabilirmisin superonline'nin bana verdiği standart modemi kullanıyorumda?

Sen Kullanıyormusun?

İnternet hızın nerelerde?

Arkadaşlar bir de yanlış anlaşılma olmasın. Örneğin 50Mbit'lik bir internet alsanız bile saniyede indirebileceğiniz 5MB'tır.
Bir kaç daha örnek vereyim:
24MBit: 2.400KB
16MBit: 1.600KB
12MBit: 1.200KB
8MBit: 800KB

NOT: Ayrıca bu değerler internet altyapınıza ve modemin türüne göre değişebiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl