Çözüldü internet arayüzünden port oluşturup denedim güvenlik duvarını kapadım olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yağız Ahmet Günden

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
9
Minecraft
PWHV,

Discord:

PWHV#4379

kendi bilgisayarımdan server kurmak istiyorum internet arayüzünden port oluşturup denedim güvenlik duvarını kapadım olmadı nasıl yapacağımı bilen varsa yazabilirmi

lütfen aternostan açabilirsin yada internetin yavaşlar gibi şeyler yazmayın bunları biliyorum

lütfen aternostan açabilirsin yada internetin yavaşlar gibi şeyler yazmayın bunları biliyorum
elektrik yersin, uzun kullanım sonunda cpu 1ghz'a kadar düşebilir falan

Windows:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Linux:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Macos:

ttnet:

tp-link:

Port oluşturarak kendi bilgisayarını sunucu mantığıyla kullanmış oluyorsun bunu arkadaşlarınla oynamak için kullanabilirsin diğer türlü kendi bilgisayarına bir spigot forku veya spigotu kurarak oynayabilirsin

zaten makine olarak kullanmak istiyorum

Port oluşturarak kendi bilgisayarını sunucu mantığıyla kullanmış oluyorsun bunu arkadaşlarınla oynamak için kullanabilirsin diğer türlü kendi bilgisayarına bir spigot forku veya spigotu kurarak oynayabilirsin
sunucuyu nasıl kuracağını değil bilgisayarını ağ'a nasıl açacağını sormuş

elektrik yersin, uzun kullanım sonunda cpu 1ghz'a kadar düşebilir falan

Windows:

Linux:

Macos:

ttnet:

tp-link:
aga yaptım windowsa'da bağladım başka yapıcak bişeyim varmı
1597316878940.png

1597316949751.png

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

port kontol ettim olmadı başka bişey varmı

Son düzenleme:
İnternetten detaylı olarak bakabilirsin youtubeden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl