İnstagram Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dyke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dyke

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
97
Merabalar arkadaşlar,
Geçen gün ne hikmetse instagram hesabım taklit nedeniyle kapatıldı. Form gönderip incelenmesi istiyorum fakat forumda şöyle bir hata alıyorum. Yardımcı olabilcek varsa sevinirim.

Screenshot_3.png

Büyük ihtimal çok kere denemekten veya onla alakalı bir şey olmuştur. Gizli sekme veya ona benzer bir yerden de formu da denedin mi? ?

Bu formlardan açamazsın 100/1 ihtimali var piyasada 400-500 e açanlar var onlara yaz.

Bu formlardan açamazsın 100/1 ihtimali var piyasada 400-500 e açanlar var onlara yaz.
Ya biliyorum da artık bu kaçıncı oldu, instagramdan bıktım yeminle. Öyle takipçisi yüksek vs hesap değil, kendi kişisel hesabım. O yüzden ücretli yerlere başvurmayı düşünmüyorum.

Ya biliyorum da artık bu kaçıncı oldu, instagramdan bıktım yeminle. Öyle takipçisi yüksek vs hesap değil, kendi kişisel hesabım. O yüzden ücretli yerlere başvurmayı düşünmüyorum.
Sen açamazsın zaten o formdan açmayı ümit ediyorsan hesabı unut şimdiden.

Madem az önce söylemiş olduğum o taktik işe yaramıyor. Telefondan dener misiniz? Hiç olmadıysa çerezleri sıfırlayıp VPN ile deneyin ;) <3

VPN ile olabilir

Sen açamazsın zaten o formdan açmayı ümit ediyorsan hesabı unut şimdiden.
Koskoca dünya devi bir uygulamanın böyle şeylere kanması da saçma ya çok basit bir taktik ile hesaplarımızı kapatıyolar fakat sonra açamıyoruz bile.

Çok Fazla Spam Atıldıgı zaman siliniyor spamdan silinen hesaplarda bildiğim kadarıyla çok ilgilenilmiyor o yüzden o hatayı alıyorsunuzdur (ama kesin bi bilgim yok benim bildiğim bu

bu sorun bende de oluyordu biraz bekle geçer veya bir hesap açmaya çalışıyorsan başka gmail dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl