İnstagram Ve Facebook Çöküş Sebebi Burda Konuya Gir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abdullah T.

Nötr
Yasaklandı
Elmaslar
1.053
Minecraft
JordJarv

Discord:

Abdullah T.#0001

Facebook Ve İnstagrama Giremeyenler Korkmayın İnstagram Ve Facebook Hem Sunucularına Hemde Kendisine Güncelleme Yapıyor Son Zamanlarda Zaten Böyle Çökmeler Yaşanıyordu.

Peki Nerden Biliyorum Güncelleme Olduğunu İlk Facebook Girdiğimde Önüme Yazı Çıktı Çeviriden Çevirdim Ve Şu Yazıyordu.

Facebook Ve İnstagram Sunucularımız Ve Uygulamayı Bakıma Sokuyoruz Daha Sonra Tekrar Deneyin Diyordu.

80825

Teşekkürler beyfendi

Bilgi için teşekkürler bende giriş yapamıyorum diyordum

ara sıra benim hala gidiyor.internet te de aynı problem.

Geçtiğimiz günlerde Whatsapp çökmüştü. Daha doğrusu resim atılmıyordu. Hatta birkaç ay önce Discord çöktü. Bu işler iç hayrı alamet değil.

Kötüye gidiyor siber saldırımı var acaba

Yüzlerce Botnet ( Zombiye dönüştürülmüş bilgisayar ) web sitelerine, uygulamalarına ve kodlarına saldırıyor. Bilgisayarınızın şifresi 123 ise hackerlar tarafından bilgisayarınızın UID bölümü komple ele geçiriliyor. Yani kendinize özgün şifreler yaratın ki bilgisayarınıza zararlı yazılımlar bulaşmasın. Daha geçen hafta yapılmış olan Discord saldırısında binlerce kişinin bilgisayar oturumları çalındı. Bilgisayarınıza Botnetler genellikle Ransomware virüsünü bulaştırırlar. Bu virüsün amacı siz bilgisayarınızı kapatıp tekrar açtığınızda bilgilerinize, verilerinize, şifrelerinize ve dosyalarınıza geri ulaşmak için çeşit olarak 300 Bitcoin yada 1000$ Dolar vermeniz zorunda oluyor. En ünlü Ransomware virüsü Petya ve Wannacry'dır. Bunların ikiside önemli kayıtlar taşır. Eğer böyle saldırıların bir parçası haline gelmiş olarak düşünüyorsanız PID sayılarını inceleyerek bu sorunu çözebilirsiniz.

Evet bu aralar çöküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl