İnstagram hakkında ve yüzü kapatmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yesil Portal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 559
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yesil Portal

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
33
Facebook
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011155050303

Discord:

Fire is Daemon#6625

Lan bu nedir İnstagram'da hangi profile gitsem kapalı, gizli çıkıyor. Eee şimdi ben nasıl kız bulcam Instagramda?
Bide son yıllar gündemde olan yüzü kapatma, yüzünü göstermeme, yüzünü çekmeme olayını anlatırmısın
ve son olarak forumda adam azalmaya başlıyor, yardım konuları az geliyor. Reklamlardan o kadar para kazanıyorsunuz az bi forumun reklamını yapıb adam getirin

Dediğinden hiç bir şey anlayamadım kardeşim kızmı ariyorsun ne yapıyorsun anlamadım ama tik tok a gir senin gibiler çok orada.

Lan bu nedir İnstagram'da hangi profile gitsem kapalı, gizli çıkıyor. Eee şimdi ben nasıl kız bulcam Instagramda?
Bide son yıllar gündemde olan yüzü kapatma, yüzünü göstermeme, yüzünü çekmeme olayını anlatırmısın
ve son olarak forumda adam azalmaya başlıyor, yardım konuları az geliyor. Reklamlardan o kadar para kazanıyorsunuz az bi forumun reklamını yapıb adam getirin
Sosyal medyada zaten değişik akımlar dolaşıyor yüzü kapatma da bu nedenle böyle gizli hesap konuna gelirsek çeşitli siteler var onları araştırırsan bulursan son olarak foruma ilgi azaldığını bende düşünüyorum az da olsa reklam yapılmadı ki yapılıyorsa bile ben daha önce karşılaşmadım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ve yazdığın soruları ve sorunları daha anlaşılır bir şekilde yazarsan herkes için daha iyi olabilir

Gizlihesap kullananlar sanırsam kendini cool sanıyor :D

Bence coolukla bir alakası yok mesela bir kız herkesin fotoğraflarını görmesini istemez ve bu son yıllarda başka insanların fotoğraflarını kullanıp insanları dolandıran mı dersin kandıran mı dersin böyle durumlar artık çok olmaya başladı gizli hesapta az da olsa bunun önüne geçiyor.

Zaten bu durum ünlü kişiler için bot atma oranını arttırır. Başkası bot atabildiği için kimse bot hesap olarak tanınmak istemez. Birçok kişi hem fake hesap için gizliyor hem bu bot olayından dolayı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl