İnstagram Bot

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KansızKurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.843

KansızKurt

• нєяσмιηуυм cєσ •
Elmaslar
475
Minecraft
j3tblue

Discord:

mericbozkurt#2650

Selamlar İnstagram Bot Atabilen Koca Yürekli Kardeşlerim Burada'mı?

Dostum bunun için hesabın gerekli çalınma ihtimali var ve arama motoruna İnstagram Takipçi Hilesi yazarsan birçok site çıkacaktır işiniz bittiği gibi şifre değiştiriniz yoksa çok fazla takip edeceğiniz kişi olacaktır. Ben bu şekilde anladım dostum başka bir şekilse yardımcı olmaya çalışırım.

Gençler sırf yazmak için yazmayın, o kadar gereksiz site varki, uğraşmak zor, programı olan varsa vereyim nicki atsın, yani şifre vb. bu dönemde verilmez,

Hileli takipçi ile sadece kendini kandırırsın, sleytwinson un önerdiği bi site vardı palmermedya diye o öneriyosa sağlamdır

Gençler sırf yazmak için yazmayın, o kadar gereksiz site varki, uğraşmak zor, programı olan varsa vereyim nicki atsın, yani şifre vb. bu dönemde verilmez,
Ben attım hiç bir şey olmadı ve sizin için birisinin bot atacağını sanmam atsa bile hadi size 100k bot attı fotoğraflar 200 300 like bile zor olacaktır. Atan kişi sürekli size bu botu atmaz ve bu tür bot olayları paket olarak satılır iyi forumlar.

Sorun nedir? :)

1549213948020.png

Bot atsan bile aktifliğin düşük olur. Ve yeni lakabın "botçu" olur. Neyse sen yine de bot atmak istiyorsan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
şu siteyi deneyebilirsin.

Bence bot atmamalısın, çünkü adın çıkabilir ve saçma bir şey. <3

Merhaba, facebook grubunun;
1 - ) Takipçi arttırma sitelerinin afallaması için algoritmasında yani kodlarında değişikliğe gittiğini böylece işin zorlaştığını biliyorum.
2 - ) Hesap hareketlerinde düzensiz bir işlem yakalanırsa direkt hesabını yasaklayacaklarını söylediler.
Değişimler 2019 ve sonrası için geçerli.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Dostlarım Kendime Atmayacağım Bir Sayfaya Atıcam Adım Botcu çıksa Ne Olur ki, @YigitReisOffical Seninel zöelden bi konuşalım :D @IrfanDmn Önerin için sağol.

Takipçi bende bi zamanlar kendime atıyordum ama birşey değişmiyor açıkçası eğer istersen insfollow diye bir site var ordan saatte 80 takipçi atabiliyorsun beğeni yorum gibi seçeneklerde mevcut :D Ama dediğim gibi bi süre sonra gereksiz göreceksin

Takipçi bende bi zamanlar kendime atıyordum ama birşey değişmiyor açıkçası eğer istersen insfollow diye bir site var ordan saatte 80 takipçi atabiliyorsun beğeni yorum gibi seçeneklerde mevcut :D Ama dediğim gibi bi süre sonra gereksiz göreceksin

Zamanında bende yapıyordum fakat fark ettim ki gereksiz bit olay.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl