Bulundu İnsanların istediği zaman dil değiştirebilmesini sağlayabilecek plugin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wibonsue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 465
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wibonsue

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
4
Minecraft
wibonsue

Discord:

wibonsue#8862

Arkadaşlar merhaba ben sunucumda 2 farklı dil kullanmak istiyorum ingilizce ve türkçe yani adam gelcek
/Language English veya /Language Turkish yaptığı zaman holographic displaydeki yazıların tabdaki grup isimlerinden tutun birçok şeyin
Türkçeden ingilizceye veya İngilizceden Türkçeye çevirmek istiyorum böyle bir plugin var mı aceba ?

Arkadaşlar merhaba ben sunucumda 2 farklı dil kullanmak istiyorum ingilizce ve türkçe yani adam gelcek
/Language English veya /Language Turkish yaptığı zaman holographic displaydeki yazıların tabdaki grup isimlerinden tutun birçok şeyin
Türkçeden ingilizceye veya İngilizceden Türkçeye çevirmek istiyorum böyle bir plugin var mı aceba ?
İnternette böyle bir eklentinin gezeceğini düşünmüyorum.
Belki skript yardımı ile yapılabilir, fakat hologramların ve diğer şeylerin oyuncuların/gruplara özel olarak değiştirilebilmesi gerekiyor.

Merhabalar, doğrudur böyle bir sistem mevcut fakat bazı açıklar bulunabilir eğer bulursanızda eklenti yapımcısıyla iletişime geçip yardım alabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
dediğim Triton eklentisini kullanabilirsiniz. Ücretli bir eklentidir. Hologram eklentisinde vesaire düzgün çalışıyor mu emin değilim. Açıkçası daha önce kullanmadım fakat adını vesaire duydum.

daha çnce böyle bir eklenti araştırmadım ama skript ile kolay bir şekilde yapabilirsin
NOT: skript kullanmak buga ve v.b şeylere yol açabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl