İnovatif bir proje! Tüm alımlar aktif, bi' bak derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rona

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
82

1582657502926.png

Herkese selam dostlar! Ben Rona, uzun soluklu bir macera için yanımıza yeni dostlar arıyoruz.

1582657531310.png

Kimi, neyi arıyoruz?
Hayal ortaklarımızı
arıyoruz. Peki nedir bu Hayal Ortaklığı?
Hayal ortaklığı; üyelerimizden oluşan kocaman ailemize ve projelerimize zaman, bilgi ve enerjilerini vakfeden önemli geliştiricilerden, grafik tasarımcılardan ve daha nice işte usta olan ekibimizden oluşan mentorlerimize Hayal Ortakları diyoruz.

1582657570342.png

Peeki bu Hayal Ortakları ne yapacak?
Minecraft sektöründe
; eklenti paketleri, grafik tasarım, yeni üyelere yol gösterme, yetkilileri denetleme, yönetici yardımcılığı gibi birçok alanda görev alabilir.

1582657590832.png

Bir üstteki soruda "Minecraft Sektöründe;" ibaresi yer alıyor. Diğer hangi sektörlerde yer alacağız?
Şu an bundan bahsetmek için uygun bir zaman değil. Fakat şunu söylemeliyim ki Türkiye'nin en büyük sanal loncası olma yolunda ilerliyoruz.

1582657617098.png

Peki katılım şartlarımız neler?
Sağlam ve kaliteli bir ekip istiyoruz. Bu sebepten ötürü birkaç şartımız var;

Küfür, argo gibi onur kıracak kelimeleri kullanmamanızı,
Bir kişilik sahibi olmanızı,
Yaşınızın on altıdan büyük olmasını,
Daha önceden başvurduğunuz görev hakkında tecrübe edinmenizi,
Günde en az dört saat aktif olmanızı,
Çıkmaza girdiğimiz durumlarda hızlıca fikir üretebilmenizi,
Projelerimizde sağlam ve elde tutulur fikirler üretebilmenizi istiyoruz.

1582657640767.png

İletişim bilgilerimiz
Discord:
Eliyev#4149 ve Nazdravia#7869

1582657692391.png

Ve son olarak
Farkındayız konumuzda yeterince bilgi vermedik. Sebebi ise; projemizin şu an planlama aşamasındayız. Büyük kısmı bitti fakat ayrıntılar için yeni beyinlere ihtiyacımız var. Önümüzdeki hafta daha detaylı bilgilendirme konuları ile karşınızda olacağımıza söz veriyoruz. Esen kalın!

Başarılar dilerim. Umarık çıktığınız bu yoldan geri dönmezsiniz. Aradığınız ekibi bulma dileğiyle.

Anladım :/ Maalesef ben katılamıyorum :(​

Yaşım nedeni ile katılamıyorum :(​
Yaş sınırı koymamıza lütfen takılmayın. Figür olarak algılayabilirsiniz. Eğer hala başvurmak istiyorsanız lütfen Discord üzerinden bizimle iletişim kurun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl