Tasarım Innovator Projects - Kendime Yaptığım İlk Konu Tasarımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atlas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.436
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz bu kafayla giderseniz bir yerlere gelmeniz ve toplum içerisinde sevilmenizde olanaksızdır, ayrıca bu kadar olay yaratıp burada paylaşacağınıza özelden gösterebilirdiniz tabi mesaj kasmak içinde iyi bir yol olmuştur size bu konu neyse eleştiri dediğiniz şey birinin işine saygı duyarak diğer yanlarını belirtmektir siz sadece saygıszılık gösterdiniz.
Ayrıca 2014den beri foruma üyeyim yorum kasan biri olsam şuan 6k yorumum vardı.

Ayrıca 2014den beri foruma üyeyim yorum kasan biri olsam şuan 6k yorumum vardı.
ok kasıyorsunuz eğlence için yapılmış bir tasarım ayrıca iyi olduğumu söylemedim ve kibire hiç luzum yok görüşleriniz değersizdir çünkü bunu olaya çevirmeniz saçma iki tarafında eksikler bunlardır diyip kapatsanız olurdu rozer,gerndi,sacrylegio ve evilslayer bu konuya mesaj yazmamanızı rica edeceğim. (yoksa bu gittikçe büyüyecek)

sizede iyi günler görüşmek üzere.

ok kasıyorsunuz eğlence için yapılmış bir tasarım ayrıca iyi olduğumu söylemedim ve kibire hiç luzum yok görüşleriniz değersizdir çünkü bunu olaya çevirmeniz saçma iki tarafında eksikler bunlardır diyip kapatsanız olurdu rozer,gerndi,sacrylegio ve evilslayer bu konuya mesaj yazmamanızı rica edeceğim. (yoksa bu gittikçe büyüyecek)

sizede iyi günler görüşmek üzere.
Sizde anlama problemi falan olabilir bir doktora gidiniz isterseniz. Ben eğlence için yapılmış bir tasarımı foruma atma sebebinizin herhalde hatalarınızı söylememizi istediğinizdendir diye yorum yaptım. Hatanızı söylediğimde ise arkadaşlarınızla bana sanki ben tasarıma küfür etmişim gibi tonla laflar söylediniz. Eğlence adına yapılmış bir tasarımda olsa uğraşılmış emek verilmiş yaptığın hataları söylememde bu yüzdendi. Tabi siz her eleştiriyi küfür olarak algılıyan tiplerdenseniz onu bilemem ama ben bunu olaya çevirmedim. Dostlarınıza danışın o konuda. Konunuzu baltalayan ben değildim iyi günler...

Sizde anlama problemi falan olabilir bir doktora gidiniz isterseniz. Ben eğlence için yapılmış bir tasarımı foruma atma sebebinizin herhalde hatalarınızı söylememizi istediğinizdendir diye yorum yaptım. Hatanızı söylediğimde ise arkadaşlarınızla bana sanki ben tasarıma küfür etmişim gibi tonla laflar söylediniz. Eğlence adına yapılmış bir tasarımda olsa uğraşılmış emek verilmiş yaptığın hataları söylememde bu yüzdendi. Tabi siz her eleştiriyi küfür olarak algılıyan tiplerdenseniz onu bilemem ama ben bunu olaya çevirmedim. Dostlarınıza danışın o konuda. Konunuzu baltalayan ben değildim iyi günler..
Çok boş. (nokta cümlenin bitimi ve burada bu konuşmanın bitiği anlamına gelmektedir anlamıyorsanız size hekimimi önere bilirim)

Çok boş. (nokta cümlenin bitimi ve burada bu konuşmanın bitiği anlamına gelmektedir anlamıyorsanız size hekimimi önere bilirim)
Hatayı anlayınca başka şeylerden laf atmaya çalışmak :) yaşıtlarınızı öneririm size iyi günler uzatmıyorum.

Hatayı anlayınca başka şeylerden laf atmaya çalışmak :) yaşıtlarınızı öneririm size iyi günler uzatmıyorum.
köşeye sıkışınca laf atamya çalışan sizdiniz okuyabilirisniz o bir cevap niteliği taşımakta.

Örnek gösterirseniz çok memnun olurum :)
Maalesef mesajlarınıza ulaşamıyorum önce den gördüklerimi söylüyorum profilinze girince bir hata veriyor o yüzden bulabiliceğimi sanmıyorum.

Fatıma Tuba Ünlü​

Teleferik Mah. Özsağlık Sok. 44 Balçova, İzmir
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

iletişim adersi :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

6 seneden fazladır bu forumdayım ve tasarım şekilleri hala aynı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl