İninal ve Mobil İle İlgili Yardım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 520
  • Etiketler Etiketler
    mobilden
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

Garp

Ziyaretçi
Merhabalar, telefondan İninal Kart'a para aktarımı oluyor mu? Oluyorsa nasıl oluyor anlatır mısınız?

Çok yüksek bir ihtimal yüklenilmiyor, çünkü ben de zamanında araştırmıştım böyle bir durum var mı varsa nasıl gibisinden, lakin ininalin öyle bir hizmet sunmadığını öğrendim en azından yaptığım araştırma sonucunda bunu öğrendim.

Öyle bir olay olamaz ama en yakın İninal para yükleme noktasını telefondaki uygulamadan bulabilirsin.

Çok yüksek bir ihtimal yüklenilmiyor, çünkü ben de zamanında araştırmıştım böyle bir durum var mı varsa nasıl gibisinden, lakin ininalin öyle bir hizmet sunmadığını öğrendim en azından yaptığım araştırma sonucunda bunu öğrendim.
Hmm. Bende dün çok araştırdım lakin görmemedim daha sonra acaba ben mi yanlış bakıyorum dedim.

Öyle bir olay olamaz ama en yakın İninal para yükleme noktasını telefondaki uygulamadan bulabilirsin.
Karta para yüklemek istesem giderim zaten.

Bir zamanlar bende araştırıyordum. Ancak telefondan ininal karta para havale edilmiyor. Ya başka ininal hesabından kendine yollayacaksın ya da ininal ödeme noktalarından hesabına paranı yükleyeceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl