İninal Kart - Telefon Numarası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Claures
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 669
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Claures

Amirim?
Elmaslar
409
Minecraft
allyemir_0

Discord:

AliEmirBoztas#8203

Merhaba forum sakinleri.
Ben dün sabah ininal kart aldım yenisini. Eski kart annemin üzerineydi 3 yıl önce falan yaşım yetmiyor diye annemin üzerine almıştık. Şimdi kendi üzerime yapacağım kartı fakat kayıt olurken "telefon numaranız ile başka bir hesap kayıt olmuş". Gibi bir hata almaktayım. Eski kartımdaki telefon numaram buydu onu annemin telefon numarasıyla değiştirdim yine aynı hatayı alıyorum. İllaha ki telefon ile irtibat mı kurmalıyım?

Annenin kartındaki telefon numarasını değiştirip, yeni kartına başka telefon numarası girebilirsin?

O zaman bu sefer de annenizin numarasıyla alın.

Sistemlerin güncellenmesini bekleyin. Belki numara değişikliği daha tam gerçekleşmemiştir? Geç oluyor olabilir
Yaklaşık 24 Saatlik bir gecikme olma ihtimali var. Yarın tekrar deneyin.

Eğer 24 saat içinde sorun çözülmezse telefondan desteği ara kart bilgilerini ver onlar hallederler.

Eğer 24 saat içinde sorun çözülmezse telefondan desteği ara kart bilgilerini ver onlar hallederler.
Sistemlerin güncellenmesini bekleyin. Belki numara değişikliği daha tam gerçekleşmemiştir? Geç oluyor olabilir
Yaklaşık 24 Saatlik bir gecikme olma ihtimali var. Yarın tekrar deneyin.
Dediğiniz doğru çıktı sanırım. Dün çalışmayan telefon numarası, aynı zaman da sabah çalışmıyordu. Şimdi çalıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl