Tworst#0001
Arcade#3475
bende öyle biliyorum ama sorayım dedimMigrsotdan istediğiniz miktarları yükleme yapamazsınız, 25 - 50 - 75 - 100 gibi katmanlar şeklinde migrostan yükleme yapabilrisiniz ve her 25 tl için 2tl yükleme ücreti almaktadır.
☆ Can#8830
Ptt ye ben kaç kere gitim yüklenmiyor dedi Migros dan yükle senMigrostan yüklemeni tercih etmem çok para kesiyor ptt gibi yerlerden yükle
Xenoan#8943
Furkan Oruc#8686
EmirhanSHN#9040
Byharst
Arcade#3475
şok var yakınlarımdada migrostaki gibi 25 50 75tl gibimi yükleniyor yoksa 60tl falan yükleyebilirmiyimŞok marketlerinde artık yükleme yapılıyor, çevrende vardır diye tahmin ediyorum hemen hemen her yerde var
EmirhanSHN#9040
Dostum, neden uğraşıyorsun PTT kısaca.şok var yakınlarımdada migrostaki gibi 25 50 75tl gibimi yükleniyor yoksa 60tl falan yükleyebilirmiyim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ben Gittim Sordum Migrosa 60TL Yüklemiyorlar Şok Yüklüyor Mu Bilen Yazsın
Aronshire#8111
Ben Şokda geçen hafta 210 tl yatırdım bir sıkıntı olmadı. Ne kadar yatıyorsan yatır 2 TL ek ücret ödemen gerek.şok var yakınlarımdada migrostaki gibi 25 50 75tl gibimi yükleniyor yoksa 60tl falan yükleyebilirmiyim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ben Gittim Sordum Migrosa 60TL Yüklemiyorlar Şok Yüklüyor Mu Bilen Yazsın
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!