İninal cüzdanı artık kullanamayacağız.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CAN147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.006
  • Etiketler Etiketler
    ininal
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her ay 2₺ kullanım ücreti kesiyor, işlem ücreti kesiyor. Bir de böyle yaparak iyice kendi kuyularını kazdılar. Şimdi herkes paparaya geçecek.

ininalplus üyeliği elde edilmesi çok zor bir şey değil aslında genelde onaylanıyor.

PayPal Türkiye'de kumar sitelerinde ve yasal olmayan bazı işlerde kullanıldığı için yasaklandı diye biliyorum. Kılıçdaroğlu başa geçerse açabilir. Bir ihtimal..
Kara para aklanıyordu evet hemde fazlasıyla türkiye merkez bankasıda paypaldan denetleme istedi. (PayPal anlık transfer sağladığı için yurt içi yurt dışı tüm bunları denetime sunması için bazı şeylerden vazgeçmesi gerekiyordu o yüzden paypal türkiyede yasak geri açılması peki mümkün değil ama bazı çalışmaları var.)

Hesabımda sorun olduğu için IBAN üzerinden alacağım ödemeleri ininal üzerinden almak istedim ve koydukları limit bana yetmiyordu. İninal Plus üyeliği benim hoşuma gitti evet biraz fazla doğrulama var ve uğraştırıyor ancak limit arttı istediğim gibi kolayca ödememi alıyorum ve istediğim gibi de havale yapıyorum. İlk geldiği zaman 7/24 ücretsiz havale yapıyordum ancak şimdi mesai saatleri dışında havaleye 5tl ücret getirdiler. 2TL kesmesi ve mesai saati dışında 5 tl istemesi dışında bir sorunu yok şuanlık. Papara konusuna gelirsek eğer papara ininalden gayet iyi ancak paparanın ıbandan ödeme alma yöntemi acilen gelmeli ki eğer gelirse ininal yerine net bir şekilde onu kullanacağım.

Kara para aklanıyordu evet hemde fazlasıyla türkiye merkez bankasıda paypaldan denetleme istedi. (PayPal anlık transfer sağladığı için yurt içi yurt dışı tüm bunları denetime sunması için bazı şeylerden vazgeçmesi gerekiyordu o yüzden paypal türkiyede yasak geri açılması peki mümkün değil ama bazı çalışmaları var.)
PayPal Türkiye'de kumar sitelerinde ve yasal olmayan bazı işlerde kullanıldığı için yasaklandı diye biliyorum. Kılıçdaroğlu başa geçerse açabilir. Bir ihtimal..

PayPal'ı denetlemekten ziyade vergi muhabbetine de girmiş olabilirler denetim neredeyse orada vergi vardır.
ininalplus üyeliği elde edilmesi çok zor bir şey değil aslında genelde onaylanıyor.
Mesele onaylanması değil mesele gereksiz yere bilgilerimi istemesi tutması zaten tc kimlik numarasıyla onaylıyorsun hesabı neden daha fazla veri isteyesinki?

Son düzenleme:
Papara yeni güzellikler, güncellemeler getirirken Ininal kötüye doğru giden güncellemeler getiriyor. Böyle giderse Ininal'in kullanıcısı giderek azalır.

Bende İninal kartımı kapattım çünkü para birikince benden yüz fotoğrafı falan istemeye başladı paramı çektim ve Papara kartımın gelmesini bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl