İninal cüzdanı artık kullanamayacağız.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CAN147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.006
  • Etiketler Etiketler
    ininal
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CAN147

Ahanda Zümrüt!
Elmaslar
665
Discord İzni

Discord:

CAN147#1757

İninal cüzdan da artık banka hesabına veya farklı ininal kartlara para göndermek için ininal plus üyeliği almanız gerekiyor eskiden bunu ininal plus olmadan da yapabiliyorduk ancak şimdi ininal plus gerektiriyor.

İninal plus için istedikleri şeyler şunlar.
- Kimliğin fotorafı
- Selfie fotorafı
- İkametgah adresi doğrulaması
- Dijital imza
- Sözleşmeyi imzala ve fotorafını yükle

Ellerinde olsa donumuzu da isteyecekler. Merak edip aradım müşteri hizmetlerini ancak BTK'nın yeni çıkardığı genelgeyle ilgili olduğunu söylediler ben araştırdım bulamadım. Papara'da öyle bir şey yok bundan sonra onu tercih edeceğiz gibi duruyor. Şahsen ben kimlik fotorafımı veya dijital imzamı başka bir firmanın veritabanında barınmasını doğru bulmuyorum.

Son düzenleme:
Başvuru 4 gün içinde onay aldı, ne yapalım 150.000 Türk Lirası yükleme, transfer limitini çok saçma haraketler yaptılar bu sayede ellerinde olan 13-18 yaş arası bütün kullanıcıları paparaya yönelttiler.

19 yaşındayım, genede kullanmayacağım. Tüm bilgilerimi verdim daha birde yok çıktı al yok imza at ohoo oldu canım papara sizden daha iyiyken neden bide sözleşme imzalayayım :D

PayPal'ı yasakladılar bizi ininal gibi firmaların eline düşürdüler yazık ...

19 yaşındayım, genede kullanmayacağım. Tüm bilgilerimi verdim daha birde yok çıktı al yok imza at ohoo oldu canım papara sizden daha iyiyken neden bide sözleşme imzalayayım :D
Ben 23 yaşındayım kaç senedir kullanıyorum ininal'i iyice saçmaladılar Papara iyi hoş ancak ininal'de ki isim soyismi sansürlemiyor bu da çok büyük bir sıkıntı bence. İninal'de sansürlüyordu o yüzden çoğu kişi rahat rahat kullanıyordu.

PayPal'ı yasakladılar bizi ininal gibi firmaların eline düşürdüler yazık ...
Hatırlatma PayPal kim bu saçma sapan firmalar kim.

Ben 23 yaşındayım kaç senedir kullanıyorum ininal'i iyice saçmaladılar Papara iyi hoş ancak ininal'de ki isim soyismi sansürlemiyor bu da çok büyük bir sıkıntı bence. İninal'de sansürlüyordu o yüzden çoğu kişi rahat rahat kullanıyordu.

IBAN'dan transfer yapıncada isim soyisim gerekiyor hatta bazı miktarlarda transfer yaparken tc kimlik numarası dahi isteniyor bence o kadarda abartılmaması gereken bir durum.

İsim soyisimden ne olacak ki? Sanki TC kimlik numarası mı :D Dolandırıcılık vs. yapılmadığı sürece isim soyisim paylaşımında hiçbir sorun göremiyorum ben.

IBAN'dan transfer yapıncada isim soyisim gerekiyor hatta bazı miktarlarda transfer yaparken tc kimlik numarası dahi isteniyor bence o kadarda abartılmaması gereken bir durum.
İsim soyisimden ne olacak ki? Sanki TC kimlik numarası mı :D Dolandırıcılık vs. yapılmadığı sürece isim soyisim paylaşımında hiçbir sorun göremiyorum ben.
İnternette ki bazı forumları araştırın isim soyismini paylaşmak istemeyen çok kişi var ki bu doğal hakları olması gerekiyor x kişisi y kişisine para gönderirken ismi veya soyisminin çıkmasını istemiyor olabilir dolandırıcılık durumunda zaten barkod dan da öğreniliyor isim ve soyisim iban ile kıyaslanılamaz bence başka hangi firma veya banka da var ki böyle bir özellik? Ben görmedim şahsen.

Başvuru 4 gün içinde onay aldı, ne yapalım 150.000 Türk Lirası yükleme, transfer limitini çok saçma haraketler yaptılar bu sayede ellerinde olan 13-18 yaş arası bütün kullanıcıları paparaya yönelttiler.
İninal biraz yoldan çıkmış gibi duruyordu zaten. Papara gayet güzel buluyorum şahsen.

şahsen papara sipariş verdim ininal kullanmayı artık mantıklı bulmuyorum

Çoğunluğun paparaya geçmesini sağlayacak bir durum.İyice saçmalamışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl